Λάρισα: Επίθεση στο αυτοκίνητο που μετέφερε τον Αγοραστό – Χτύπησαν δημοσιογράφο

 Λάρισα: Επίθεση στο αυτοκίνητο που μετέφερε τον Αγοραστό – Χτύπησαν δημοσιογράφο

Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στον οικισμό των Ρομά στη Ν. Σμύρνη της Λάρισας, μετά την άρνηση εκείνων που βρέθηκαν θετικοί να μεταφερθούν σε ειδική δομή. Πρόκειται συνολικά για 35 άτομα.

Μερίδα των Ρομά που είναι συγκεντρωμένοι στη Νέα Σμύρνη διαμαρτυρόμενοι για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στον οικισμό τους με τα νέα μέτρα που πάρθηκαν, επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης. Ο περιφερειάρχης και ο δήμαρχος συμμετείχαν σε σύσκεψη την οποία διέκοψαν άμεσα για να κατευθυνθούν προς το σημείο όπου σημειώνονταν τα επεισόδια, όμως δεν πρόλαβαν να φτάσουν διότι δέχτηκαν την επίθεση και αποχώρησαν.

Επίθεση όμως δέχτηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Πάνος Γαρουφαλιάς κατά το ρεπορτάζ του στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας.

Εκπρόσωποι των κατοίκων ζήτησαν από τα ΜΜΕ που βρίσκονται στην περιοχή να πλησιάσουν για να τους μιλήσουν, σύμφωνα με το Open, ανάμεσα σε αυτούς και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

Την στιγμή που οι Ρομά εξηγούσαν ότι δεν γίνεται να μείνουν τα παιδιά των οικογενειών μόνα τους, κάποιος πετάχτηκε και χτύπησε τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ με γροθιές.

Το χτύπημα είχε ως αποτέλεσμα ο Πάνος Γαρουφαλιάς να τραυματιστεί πρόσωπο και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σχετικά Άρθρα