Αιχμηρό σχόλιο Τσίπρα για την απόφαση Μητσοτάκη να μιλήσει παράλληλα με την συνέντευξη – παρέμβαση για την τέχνη (ηχητικό)

 Αιχμηρό σχόλιο Τσίπρα για την απόφαση Μητσοτάκη να μιλήσει παράλληλα με την συνέντευξη – παρέμβαση για την τέχνη (ηχητικό)

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στο ραδιόφωνο “Στο Κόκκινο” και επικέντρωσε την παρέμβαση του στα σχεδόν “μηδαμινά” μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για τους ανθρώπους του Πολιτισμού.

Όμως προς το τέλος της συνέντευξης όταν ο Νίκος Ξυδάκης του είπε ότι πρέπει να τον “απελευθερώσει” για να παρακολουθήσει την κοινοβουλευτική διαδικασία για το επίμαχο νομοσχέδιο για το περιβάλλον, έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο για το γεγονός ότι παράλληλα με την παρέμβαση του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να απευθύνει ομιλία στην ολομέλεια.

“Προφανώς θα είχαν ενημερωθεί οι συνεργάτες του κ Μητσοτάκη ότι θα έχουμε αυτήν την συνέντευξη και θεώρησαν ότι την ώρα που μιλάμε να μπει στη Βουλή να τοποθετηθεί για να έχει μεγαλύτερη “ασφάλεια” με την απουσία μου” είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:

“Σήμερα έχουμε και ένα περιβαλλοντοκτόνο νομοσχέδιο το οποίο συζητείται και νομίζω ότι η σκέψη μας θα είναι και στο φυσικό περιβάλλον. Δεν πρέπει να γίνει ευκαιρία αυτή η κρίση για να επιστρέψουμε στο όνομα της ανάπτυξης που χάνεται σε πολιτικές που καταστρέφουν ότι πιο πολύτιμο έχουμε, το περιβάλλον μας στο οποίο ζούμε όλοι και νομίζω ότι ιδιαίτερα στον τόπο μας, που αν έχει μια υπεραξία αυτός ο τόπος είναι η ομορφιά του, η ομορφιά της φύσης, αλλά και η ομορφιά της πολιτιστικής δημιουργίας των ανθρώπων της. Αυτά τα δύο πρέπει να κρατήσουμε”.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕΤΆ ΤΟ 17ο ΛΕΠΤΟ

Σχετικά Άρθρα