Νέα σπαρταριστά χιτ την εποχή του εγκλεισμού – Δείτε τα μαζεμένα (vid)

 Νέα σπαρταριστά χιτ την εποχή του εγκλεισμού – Δείτε τα μαζεμένα (vid)

Οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του εγκλεισμού συνεχίζονται.

Άλλοι εμπνεόμενοι από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και… τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, διασκευάζουν γνωστά τραγούδια, όπως το «Number one» της Έλενας Παπαρίζου και το «Μαγικά χαλιά» του Λευτέρη Πανταζή, με ένα μοναδικό τρόπο, σκορπίζοντας άφθονο γέλιο.

Ένας ακόμα… καλλιτέχνης της κρίσης του κορωνοϊού είναι και ο Παναγιώτης Ζωσιμάς, ο οποίος «πάτησε» στο τραγούδι «Στου παιδιού μου τη χαρά» για να δημιουργήσει το δικό του άσμα, που -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει τους στίχους:

 «Ακούμε τον γιατρό τον Τσιόδρα και για αυτό δεν πάμε κόντρα – Μένουμε όλοι στο σπίτι, από Τετάρτη μέχρι Τρίτη», είναι μέρος των στίχων του Ο τίτλος της δημιουργίας του είναι «Ο γιατρός (Τσιόδρας) θα μας προσέχει», όπως ο ίδιος έκανε γνωστό μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Προ ημερών, είχε γίνει viral το τραγούδι για τον Νίκο Χαρδαλιά. «Ρώτησα τον Χαρδαλιά που να κάνω Πασχαλιά… και μου είπε μείνε σπίτι, που κυκλοφορεί η γρίπη και θα βγεις ξανά την Τρίτη», τραγουδούσαν οι εμπνευστές του, με τη μουσική να είναι από παλιό δημοτικό τραγούδι.

Σχετικά Άρθρα