Ο Χαρδαλιάς ζητά από τους πολίτες υπομονή και καρτερικότητα – Ούτε λέξη για το συνωστισμό στο Μαξίμου

 Ο Χαρδαλιάς ζητά από τους πολίτες υπομονή και καρτερικότητα – Ούτε λέξη για το συνωστισμό στο Μαξίμου

Με επιμονή, με υπομονή με ξεχωριστή καρτερικότητα συμμετέχουμε όλοι σε μια συλλογική προσπάθεια, η οποία όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, τόνισε κατά τη σημερινή ενημέρωση για την πανδημία του κοροναϊού ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είναι αυτή εικόνα συμβατή με τις οδηγίες Τσιόδρα- Χαρδαλιά;

Καυστικό σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ για τον συνωστισμό παρουσία Μητσοτάκη έξω από το Μαξίμου χωρίς μέτρα προστασίας

Δεδομένου ότι σήμερα παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση και λόγω του καιρού, υπενθύμισε ότι τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν απολύτως και στο ακέραιο έως τις 4 Μαΐου, όπως ισχύουν και τα προβλεπόμενα πρόστιμα. «Και το λέω ώστε να μην ετοιμάζονται και να μην κάνει κανείς σκέψη για εκδρομές την Πρωτομαγιά» επισήμανε.

Σημείωσε ότι το τελευταίο 24ωρο παρατηρήθηκε άσκοπων μετακινήσεων, ειδικά στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Περαιτέρω ανέφερε πως μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο και αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης του ιού, η καθημερινότητά μας δεν θα είναι ίδια όπως την ξέραμε.

Σε ό,τι αφορά το τι ανοίγει και πότε, τόνισε ότι θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση κινείται με σχέδιο μελετώντας όλα τα δεδομένα. Ξεκαθάρισε εκ νέου ότι η επόμενη φάση θα είναι σταδιακή επιστροφή σε μια νέα καθημερινότητα.

Ενημέρωσε επίσης ότι η μετακίνηση από Δευτέρα προς τα ειρηνοδικεία και τα υποθηκοφυλακεία για τη διαδικασία της συναινετικής προσομοίωσης θα γίνεται με χρήση του κωδικού Β2 στο 13033.

Σχετικά Άρθρα