Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Μάλλον ο κ. Μητσοτάκης δεν ικανοποιήθηκε από τον Γεραπετρίτη και έβαλε και τον αναλώσιμο Πέτσα να απαντήσει

 Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Μάλλον ο κ. Μητσοτάκης δεν ικανοποιήθηκε από τον Γεραπετρίτη και έβαλε και τον αναλώσιμο Πέτσα να απαντήσει

Μάλλον ο κ. Μητσοτάκης δεν ικανοποιήθηκε από τα άρρητα ρήματα αντί απαντήσεων του κ. Γεράπετρίτη στη Βουλή και έδωσε εντολή στον αναλώσιμο κ. Πέτσα να απαντήσει και αυτός, με ύβρεις οπως συνηθίζει, στον κ. Τσίπρα. 

Θα τους συμβουλεύαμε να τα βρουν τουλάχιστον μεταξύ τους και να έχουν μία κοινή γραμμή. Και αν θέλουν στα αλήθεια να βγάλουν τον αρχηγό τους απο τη δύσκολη θέση, ας απαντήσουν έστω αυτοί :Μόνος του έστησε την δουλειά με τα 7 ΚΕΚ ο κ. Βρούτσης ή με εντολή του Μεγάρου Μαξίμου;

Τι είχε πει ο Στέλιος Πέτσας

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε:

«Με φρασεολογία που δεν αρμόζει στη Βουλή, ούτε στο θεσμικό του ρόλο, ο κ. Τσίπρας προσβάλλει ευθέως τον Ελληνικό λαό και υπενθυμίζει σε όλους τους Έλληνες ότι ακόμη και το κοστούμι του αρχηγού της αντιπολίτευσης του πέφτει μεγάλο», σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Η σημερινή εμφάνιση του κ. Τσίπρα στη Βουλή μόνο θλίψη προκαλεί, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σχολιάζοντας την ομιλία του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως λέει ο κ. Πέτσας, «σε αυτή την τόσο κρίσιμη συγκυρία που η Ελλάδα, όπως και ολόκληρος ο πλανήτης, αντιμετωπίζει μια πρωτόγνωρη πανδημία, είναι κρίμα να είναι τόσο μικρός ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με φρασεολογία που δεν αρμόζει στη Βουλή, ούτε στο θεσμικό του ρόλο, ο κ. Τσίπρας προσβάλλει ευθέως τον Ελληνικό λαό και υπενθυμίζει σε όλους τους Έλληνες ότι ακόμη και το κοστούμι του αρχηγού της αντιπολίτευσης του πέφτει μεγάλο».

Σχετικά Άρθρα