Πυροβολισμοί εναντίον προσφύγων στη Μυτιλήνη – Συνελήφθη 55χρονος

 Πυροβολισμοί εναντίον προσφύγων στη Μυτιλήνη – Συνελήφθη 55χρονος

Ένας 55χρονος με καταγωγή από χωριό της περιοχής, κάτοικος Μυτιλήνης είναι ο δράστης των πυροβολισμών χθες νωρίς το βράδυ εναντίον τεσσάρων αιτούντων άσυλο που περιφέρονταν σε αγροτική περιοχή κοντά στο χωριό Αφάλωνας.

Όπως έγινε γνωστό στελέχη της Αστυνομίας εντόπισαν κρυμμένη σε σημείο κοντά στο μέρος όπου έγινε η επίθεση το όπλο του εγκλήματος. Γεγονός που αποτέλεσε την αφορμή να αποκαλυφθεί η όλη υπόθεση.

Σύμφωνα με μαρτυρία ενός εκ των τραυματιών που δημοσιεύθηκε σε μέσο  κοινωνικής δικτύωσης «χθες το βράδυ κάποιοι πρόσφυγες περπατούσαν στο δρόμο και δύο αυτοκίνητα τους προσπέρασαν. Τρέξαν και προσπάθησαν να βρουν κάπου να κρυφτούν. Μετά από λίγο αρχίζουν να περπατούν ξανά και τα αυτοκίνητα επέστρεψαν και άρχισαν να τρέχουν. Άκουσαν πυροβολισμό και χτυπήθηκαν από τα σκάγια. Συνολικά τέσσερις μετανάστες περπατούσαν περίπου πέντε χιλιόμετρα βόρεια της δομής, στα σύνορα μεταξύ της περιοχής Αφαλωνά και Μόριας».

Οι τραυματίες ένας Αφγανός και ένας Ιρανός νοσηλεύονται καλά στην υγεία τους στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Οι άλλοι δυο που ήταν μαζί τους δεν έχουν τραυματιστεί και επέστρεψαν στον καταυλισμό.

Πηγή: stonisi.gr

Σχετικά Άρθρα