Έντονη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση Γεωργιάδη: Κύριε Μητσοτάκη όσο τον διατηρείτε στη θέση του είναι αυτονόητο ότι συμφωνείτε (vid)

 Έντονη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση Γεωργιάδη: Κύριε Μητσοτάκη όσο τον διατηρείτε στη θέση του είναι αυτονόητο ότι συμφωνείτε (vid)

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η δήλωση του Α. Γεωργιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό Best, ο οποίος ερωτηθείς για το πρόβλημα ρευστότητας απάντησε:

«Ακούω τον κ. Τσακαλώτο και τον κ. Τσίπρα που λένε να μοιράσουμε ρευστότητα. Μάλιστα, και εγώ σας λέω λοιπόν ότι με έναν μαγικό τρόπο στέλνουμε στο σπίτι κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας 5.000 ευρώ. Τι θα τα κάνει σήμερα ακριβώς μπορείτε να μου πείτε; Ταξίδια δεν μπορεί να κάνει, σε εστιατόρια δεν μπορεί να πάει, σε κατάστημα να ψωνίσει δεν μπορεί να πάει. Τι να την κάνει τη ρευστότητα;».

Αυτό διερωτήθηκε ο αναρωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Best.

«Για τρόφιμα», σχολίασε ο δημοσιογράφος για να πάρει την απάντηση «πόσο θα φάει πια; 300 κιλά θα γίνουν», από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

ΣΥΡΙΖΑ: Κύριε Μητσοτάκη θαυμάστε τον άνθρωπο που έχετε χρίσει αρμόδιο για την ανάκαμψη

Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι και επαγγελματίες αγωνιούν για το τι τους ξημερώνει με απολύσεις, μειώσεις μισθών ως και 50%, λουκέτα και για το πώς θα ανταποκριθούν στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις που παραμένουν οι ίδιες στο τέλος του μήνα, όπως δόσεις δανείων, ενοίκια,λογαριασμοί, ο κ. Γεωργιάδης με εξοργιστικό θράσος τους κοροϊδεύει, ωςάλλη Μαρία Αντουανέτα, σε πανελλαδική μετάδοση.)

Γυρνάει από κανάλι σε κανάλι και προκαλεί τους χιλιάδες ανθρώπους πουέχουν χάσει τη δουλειά τους ή βρίσκονται αποκλεισμένοι στα σπίτια τουςχωρίς εισόδημα.)Και αναρωτιέται προκλητικά τι θα την κάνουν την άμεση ενίσχυση και τόνωσητης ρευστότητας που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπως λέει δεν μπορούν νακάνουν ταξίδια, ούτε να πάνε σε εστιατόρια.Καταλήγει δε στο χυδαίο συμπέρασμα ότι οι πολίτες που μένουν σπίτι “θαγίνουν 300 κιλά”….)

Κε Μητσοτάκη θαυμάστε τον άνθρωπο που έχετε χρίσει αρμόδιο για την ανάκαμψη της οικονομίας μετά την πρωτοφανή κρίση. Όσο βέβαια τον διατηρείτε στη θέση του, είναι αυτονόητο ότι συμφωνείτε απόλυτα μαζί του.

Σχετικά Άρθρα