Σιθωνία Χαλκιδικής: Κομμένοι δρόμοι και κατολισθήσεις

 Σιθωνία Χαλκιδικής: Κομμένοι δρόμοι και κατολισθήσεις

Δοκιμάζεται η Βόρεια Ελλάδα από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα από εχθές και που σύφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τους μετερεολόγους, εκτιμάται ότι θα συνεχιστεί, εξασθενημένη, μέχρι την Πέμπτη

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κατολισθήσεις στο δρόμο από Αζάπικο προς Βουρβουρού. Προβλήματα επίσης στην Τριστινίκα, καθώς  κομμένος είναι ο δρόμος σε σημείο προς την Τορώνη.  Σπίτια έχουν πλημμυρίσει σε πολλά χωριά αλλά ο μεγαλύτερος όγκος του νερού είναι εγκλωβισμένος στην παραλία Συκιάς.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Σιθωνίας στην ενημερωτική ιστοσελίδα Χαλκιδική Πολιτική, Κ. Ντέμπλας δεν έχουν κινδυνέψει ανθρώπινες ζωές.

Τα σπάνια και ακραία καιρικά φαινόμενα και η ασταμάτητη νεροποντή στη διάρκεια της νύχτας..Όπως είπε, προκάλεσας στ η Συκιά, στ η Σαρτη και στον οικισμός Τορώνη μεγάλες καταστροφές που προσπαθούν με κάθε τρόπο να περιορίσουν οι αντιδήμαρχοι και οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων.

“Στην Τορώνη θα θρηνήσουμε θύματα το καλοκαίρι λόγω επικινδυνότητας του ρέματος . Πρέπει η πολιτεία να δώσει χρήματα για σοβαρά έργα,  αντιπλημμυρικά σε Σάρτη,  Συκιά και Τορώνη.  Στο ίδιο έργο θεατές κάθε φορά που βρέχει”, δήλωσε αγανακτισμένος ο κ Ντέμπλας .

Πηγή: Χαλκιδική Πολιτική

Σχετικά Άρθρα