Corona, τέλος, μέχρι νεοτέρας!- Γιατί η Μεξικανική Ζυθοποιία διακόπτει την παραγωγή

 Corona, τέλος, μέχρι νεοτέρας!- Γιατί η Μεξικανική Ζυθοποιία διακόπτει την παραγωγή

O όμιλος Grupo Modelo και η μεξικανική ζυθοποιία πίσω από τη διάσημη μπύρα Corona σταματά προσωρινά την παραγωγή εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Η μπύρα λόγω ονόματος σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και έγινε αντικείμενο αστείων σχετικών με τον κορονοϊό.

Το δημοσίευμα της New York Times αναφέρει ότι η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζει ότι «εάν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση κρίνει σκόπιμο να εκδώσει κάποια διευκρίνιση επιβεβαιώνοντας την μπύρα ως αγροτοβιομηχανικό προϊόν, στο Grupo Modelo είμαστε έτοιμοι να εκτελέσουμε ένα σχέδιο με πάνω από το 75% του προσωπικού μας να εργάζεται από το σπίτι και ταυτόχρονα να εγγυάται την παροχή της μπύρας».

Επί της ουσίας ο όμιλος Grupo Modelo διευκρίνισε ότι η προσωρινή διακοπή της παραγωγής της μπίρας δεν σχετίζεται με το όνομα αυτής. Αναφέρει ότι η εταιρεία κηρύχθηκε από την κυβέρνηση ως επιχείρηση προϊόντων μη πρώτης ανάγκης (μέσα στην πανδημία του κορωνοϊού) και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αναστείλει τις εργασίες της μέχρι τις 30 Απριλίου, ως μέρος των μέτρων που αποσκοπούν στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά Άρθρα