Ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν θα ανακοινώσει νέα μέτρα

 Ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν θα ανακοινώσει νέα μέτρα

Εντός ολίγου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τα υγειονομικά μέτρα κατά του κορονοϊού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις τρεις ΠΝΠ για τα μέτρα για τον κορονοϊό αναμένεται να αναφερθεί στην προσοχή που πρέπει να επιδείξουν όλοι οι Ελληνες πολίτες το επόμενο διάστημα στην εφαρμογή των μέτρων, καθώς ο Απρίλιος είναι ο πιο κρίσιμος μήνας για την εξάπλωση της πανδημίας τους κορονοϊού.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός δεν αναμένεται να ανακοινώσει νέα μέτρα, ωστόσο θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις πλευρές ότι αν δεν τηρηθούν στο ακέραιο τα μέτρα που είναι τώρα σε ισχύ, τότε η κυβέρνηση θα τα κάνει πιο αυστηρά.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει εκτενή αναφορά στα πακέτα οικονομικών μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση για την ενίσχυση των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί, αλλά και για το επίδομα των 800 ευρώ που θα λάβουν οι εργαζόμενοι.

Υπενθυμίζεται πως θα κατατεθεί επίσης στη Βουλή συμπληρωματικός προϋπολογισμός – το πολύ δύο σελίδων.

Σχετικά Άρθρα