Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάργησε πρώτος τα μέτρα που ο ίδιος επέβαλε!

 Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάργησε πρώτος τα μέτρα που ο ίδιος επέβαλε!

Η κυβέρνηση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, περιοριστικά μέτρα στα σούπερ μάρκετ με “κοντρόλ εισόδου” ώστε να αντιστοιχούν μόνο ένας καταναλωτής και εργαζόμενος ανά δέκα τετραγωνικά μέτρα. Έτσι κρίνουν οι επιδημιολόγοι και η διεθνής εμπειρία. Και καλώς έπραξε.

Η απόφαση εμπίπτει στις αρμοδιότητες του υπουργείου Ανάπτυξης. Υπουργός Ανάπτυξης είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός αποφάσισε, σήμερα το πρωί, να προσέλθει για δειγματοληπτική αυτοψία και εκπομπή του σχετικού μηνύματος σε ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ στην Χαλκηδόνα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Γεωργιάδης στα σούπερ μαρκετ
Και πρώτος εκείνος καταστρατήγησε πλήρως και ανεύθυνα τα περιοριστικά μέτρα που ο ίδιος επέβαλλε. Εισήλθε στο εσωτερικό του σούπερ μάρκετ ακολουθούμενος από συνοδεία συνεργατών του και δεκάδες ρεπόρτερ τηλεοπτικών σταθμών προκειμένου να αποτυπωθεί τηλεοπτικά η “αυτοψία”, και να κάνει σχετικές δηλώσεις.

Δεκάδες άνθρωποι σε ελάχιστα τετραγωνικά μέτρα και αυτό σε live τηλεοπτική μετάδοση που παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που είναι καθηλωμένοι -λόγω των μέτρων- στα σπίτια τους.

Υπεύθυνη στάση δεν το λες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Σχετικά Άρθρα