Η Ελληνίδα σοπράνο που δίνει κουράγιο στους Ιταλούς (vid)

 Η Ελληνίδα σοπράνο που δίνει κουράγιο στους Ιταλούς (vid)

Υπερήφανους μας κάνει η Ελληνίδα σοπράνο, Κατερίνα Κώτσου, η οποία σπάει τη μονοτονία της καραντίνας του κοροναϊού και βγαίνει καθημερινά στο μπαλκόνι του σπιτιού της στην Τοσκάνη και κράτα συντροφιά στους γείτονές της.

Αρκετοί όπως αναφέρει στο newsit.gr η Ελληνίδα σοπράνο έχουν και μουσικές προτιμήσεις, ενώ το μουσικό της ταξίδι ξεκινάει πάντα με τον Ιταλικό εθνικό ύμνο, τον οποίο και τραγουδούν όλοι μαζί.

«Ζούμε συγκινητικές στιγμές όλοι μαζί. Προσπαθούμε να τα καταφέρουμε και να αντέξουμε όλη αυτή την κατάσταση γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή. Εδώ και παραπάνω από μια εβδομάδα είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας. Βέβαια η αλήθεια είναι πως αρχικά το είχαμε πάρει κακώς, όπως αποδείχτηκε, λίγο ελαφριά κάτι που συμβαίνει και στην Ελλάδα, όπως μαθαίνω», αναφέρει η Κατερίνα Κώτσου.

Και προσθέτει «Μας φώναζαν να παραμένουμε στα σπίτια και εμείς πηγαίναμε για καφέ, στις δουλειές μας, οπότε πήραν αυστηρά μέτρα και έχουν φτάσει στο σημείο να κόβουν μέχρι και πρόστιμα. Αν δεν έχεις το ειδικό φυλλάδιο μαζί σου δεν μπορεί να βγεις έξω από το σπίτι σου, ούτε ακόμα για σούπερ μάρκετ ή φαρμακείο. Μέχρι 300 μέτρα μακρυά από το σπίτι μπορείς να βγεις, ίσα να πας το σκυλί να κάνει την ανάγκη του και να γυρίσεις πίσω».

Πηγή: newsit.gr

Σχετικά Άρθρα