Σκηνές πανικού στη Θεσσαλονίκη: Ασθενής σε κατ’ οίκον περιορισμό πήγε να αγοράσει…παπούτσια και λιποθύμησε!

 Σκηνές πανικού στη Θεσσαλονίκη: Ασθενής σε κατ’ οίκον περιορισμό πήγε να αγοράσει…παπούτσια και λιποθύμησε!

Δυστυχώς. Ένα ακόμα περιστατικό κοινωνικής ανευθυνότητας, την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε “καραντίνα”, σημειώθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, όπως προκύπτει από αναφορές αυτοπτών μαρτύρων.

Ασθενής που βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό έφυγε από το σπίτι του και πήγε σε κεντρικό κατάστημα αθλητικών ειδών για να…αγοράσει αθλητικά παπούτσια! Προφανώς, όμως, η ασθένεια κατέβαλλε τις δυνάμεις του και λιποθύμησε μέσα στο κατάστημα.

Όπως αναφέρει το voria.gr , ο ασθενής φέρεται να είχε ύποπτα συμπτώματα και να του είχε γίνει σύσταση από τον γιατρό του περιορισμός κατ΄οίκον.

Σύμφωνα με την ίδια, ακολούθησαν σκηνές πανικού. Όσοι ήταν μέσα έφυγαν πανικόβλητοι ενώ κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Το ασθενοφόρο με τους διασώστες που παραλαμβάνουν τα ύποπτα και επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού καθυστέρησε, όπως αναφέρει, να φτάσει με αποτέλεσμα να παραμείνει για περίπου 20 λεπτά στο κατάστημα χωρίς τις αισθήσεις του.

Δείτε πως περιγράφει το περιστατικό η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου που βρέθηκε εκείνη τη στιγμή στο σημείο και παρακολούθησε τον πανικό άλλων πολιτών και την κινητοποίηση των υγειονομικών αρχών:

Σχετικά Άρθρα