Το YouTube “κατέβασε” το βίντεο Βελόπουλου για την αλοιφή- “ασπίδα” στον κοροναϊό

 Το YouTube “κατέβασε” το βίντεο Βελόπουλου για την αλοιφή- “ασπίδα” στον κοροναϊό

Σάλο προκάλεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο επικεφαλής του κόμματος Ελληνική Λύση, που διαφήμισε προϊόν που υποτίθεται ότι προστατεύει από τον κορωνοϊό.

Ωστόσο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε για την διαφήμιση του Βελόπουλου από την τηλεόραση για την αλοιφή που… καταπολεμά τον κορωνοϊό, το Youtube απέσυρε το σχετικό βίντεο.

Μάλιστα, το μήνυμα του Youtube στο βίντεο για την αλοιφή για τον κορωνοϊό που προμόταρε ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε ότι «Αυτό το βίντεο καταργήθηκε επειδή παραβαίνει την πολιτική του YouTube για τη ρητορική μίσους».

Συγκεκριμένα, εκμεταλλευόμενος την ανησυχία και τον φόβο του κόσμου παρουσιάζει την αλοιφή «Βυζαντινόν» που παράγεται από δηλητήριο οχιάς και μέδουσας, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο προστατεύει από τον κορονοϊό.

Ο ίδιος βέβαια, δηλώνει πως «Ο κορονοϊός είναι ένα θέμα. Με την “Βυζαντινόν”, αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ και θα είστε οκ. Μετά μπορείτε να κάνετε και 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Και κάποια από τα βότανα υπάρχουν μόνο στην Αυστραλία. Ούτε να φοβάσαι τον κορονοϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορονοϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε βακτήρια ούτε να φοβάστε τίποτα»

Μέχρις ώρας, πάντως, δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τον ΕΟΔΥ, την κυβέρνηση ή την Δικαιοσύνη…

Σχετικά Άρθρα