Παρασκήνιο: Μητσοτάκης – Γεννηματά δεν συζήτησαν για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε στο γραφείο του στη Βουλή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτακης. Οι δύο τους συζήτησαν σχετικά με το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ αλλά και τα εθνικά θέματα στη σκιά των προκλητικών ενεργειών της Άγκυρας σε Ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης έθεσε υπόψιν της κ. Γεννηματά την πρότασή του για τον εκλογικό νόμο με την οποία πρόταση η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ διαφώνησε.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται σε δημοσιογράφους στο τετ-α-τετ δεν συζητήθηκε το όνομα του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το απόγευμα, στις 17.00 και στις 18.00 αντίστοιχα θα ακολουθήσουν οι συναντήσεις με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο και τον γραμματέα του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο κύκλος θα μείνει ανοιχτός μέχρι το πρωί της Δευτέρας οπότε και έχει στις 11.00 προγραμματιστεί η συνάντηση με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Σχετικά Άρθρα