Ο Κοτταρίδης “τρολάρει” την ΕΡΤ- “Κλέβουν τα χαρτιά υγείας”…

 Ο Κοτταρίδης “τρολάρει” την ΕΡΤ- “Κλέβουν τα χαρτιά υγείας”…

Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ κάποιος κλέβει τα χαρτιά υγείας από τις τουαλέτες, όπως προκύπτει από την ανάρτηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Κοτταρίδη στο facebook. Ο δημοσιογράφος μαζί με τον Γιάννη Πιτταρά έχουν αναλάβει την πρωϊνή εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση πριν μόλις μία εβδομάδα, ωστόσο ο πρώην πολιτικός συντάκτης του Ant1, ίσως “καλομαθημένος” από την ιδιωτική τηλεόραση, θεώρησε ορθό να παρέμβει μέσω facebook, για τα συμβαίνοντα στη δημόσια τηλεόραση. Και, ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο ραδιομέγαρο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κοτταρίδης ΕΡΤ
Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούγονται ή γράφονται τραγελαφικά περιστατικά για την ΕΡΤ, ωστόσο η εικόνα που ανέβασε στο facebook ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής προκαλεί απορία, αλλά και γέλια.

Ο Δημήτρης Κοτταρίδης ανέβασε μία εικόνα, η οποία προφανώς είναι από πόρτα σε τουαλέτες του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ. Το μήνυμα στην πόρτα αναφέρει και το γεγονός της κλοπής του χαρτιού υγείας, αλλά και ότι έχει εντοπιστεί ο δράστης!
«Ο ξεφτιλισμένος που κλέβει ρολά υγείας, έχει εντοπισθεί. Να προσέχει»

Προς

Ελληνικά

ΑΘΗΝΑ – η Ελλάδα θέλει ο Ντόναλντ Τράκ να δανείσει αμερικανικό βάρος στη διαφωνία της χώρας με την Τουρκία για την πρόσβαση σε φυσικό αέριο κάτω από τη Μεσόγειο – αλλά ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν παίρνει μέρος.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μισοτάκης βρίσκεται σε διπλωματική περιοδεία στην Ουάσιγκτον για να υποστηρίξει τα όσα θεωρεί η κυβέρνησή του ως παραβιάσεις της κυριαρχίας της Ελλάδας από την Τουρκία. Ωστόσο, παρά τις αυξανόμενες διπλωματικές εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο και έναν αξιωματούχο των ΗΠΑ, επιμένοντας ότι οι σχέσεις με την Αθήνα είναι “σε ένα σημάδι υψηλής νερού”, ο ατού αποκατηύθυνε την καταγγελία της Άγκυρας.
Η Αθήνα είχε εκπλαγεί όταν, στα τέλη Νοεμβρίου, η Τουρκία ανακοίνωσε ότι είχε υπογράψει συμφωνία με μία από τις αντικρατικές κυβερνήσεις της Λιβύης–τη διοίκηση του ΟΗΕ-που οριοθετήσει νέα θαλάσσια σύνορα μεταξύ των δύο χωρών. Η προτεινόμενη γραμμή μεταξύ Λιβύης και Τουρκίας έρχεται κοντά στο ελληνικό νησί της Κρήτης.
Η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί την αρπαγή της θάλασσας — ένα έργο για την πρόσβαση σε πόρους κάτω από τη Μεσόγειο θάλασσα — ως παράνομη κίνηση: μια θέση που υποστηρίζεται από την ΕΕ, τις ΗΠΑ και τις χώρες της περιοχής.
“Η συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης παραβιάζει τα κυρίαρχα δικαιώματα της Ελλάδας και ουσιαστικά προκαλεί μεγάλη ανησυχία και αστάθεια σε μια περιοχή που είναι ήδη εξαιρετικά προβληματική”, δήλωσε ο Μισοτάκης την Τρίτη, πριν από τη συνάντησή του με το ατού. “Επομένως, θα είμαστε πολύ βέβαιοι για τη στήριξή σας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα τεθούν σε εφαρμογή αυτά τα είδη προκλητικών συμφωνιών”.
“Έχουμε στενές σχέσεις με τον αραβικό κόσμο, αλλά δεν ξεχνάμε ποιοι είναι οι σύμμαχοί μας.” — Κυριάκος Μισοτάκης, πρωθυπουργός της Ελλάδος
Αλλά αν περίμενε μια δημόσια παραίτηση από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ για μια κίνηση που ο Μισοτάκης είπε “φλεγμονώματα των παθών” και δεν “προωθεί την περιφερειακή ειρήνη και ασφάλεια”, δεν το πήρε.
Ερωτήθηκε από δημοσιογράφους εάν ζητούσε από τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να αποπροβοκεί από την προκλητική κίνηση, ο ατού απάντησε: «όταν μιλάτε για τη Λιβύη, συζητούμε με τον Πρόεδρο Ερντογάν, συζητούμε [με] πολλές άλλες χώρες. Μόλις μίλησα με τον Καγκελάριο της Γερμανίας, με την Άντζελα [Μέρκελ], και συζητήσαμε συγκεκριμένα για αυτό το θέμα — τη Λιβύη και τι συμβαίνει. Θα μιλήσουμε στη Ρωσία: είναι ανακατεμένα. Πολλές χώρες εμπλέκονται σε σχέση με τη Λιβύη. Και είναι, αυτή τη στιγμή, ένα χάλι. “

Σχετικά Άρθρα