Ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση στον Κοβάσεβιτς – Οι έρευνες των αρχών (vid)

Σε προσωπικές διαφορές αποδίδουν στελέχη της ασφάλειας την ένοπλη επίθεση κατά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της Γιουβέντους Ντάρκο Κοβάσεβιτς το βράδυ της Τρίτης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιος κάλυκας στο σημείο, με τις Αρχές όμως να έχουν στην κατοχή τους, μέρος του όπλου που έβαλε κατά του παλαίμαχου άσου. Το πιστόλι εντοπίστηκε μέσα στο φλεγόμενο smart που ο άγνωστος πιστολέρο πυρπόλησε στην οδό Περγάμου στο Ελληνικό.

Οι αστυνομικοί αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από παρακείμενες κάμερες, ώστε να εντοπίσουν το δρομολόγιο που ακολούθησε ο δράστης για να φτάσει έξω από το σπίτι του ποδοσφαιριστή. Θεωρείται πολύ πιθανό, τον δράστη να ανέμενε ομάδα υποστήριξης σε άλλο όχημα με το οποίο να απομακρύνθηκε από το σημείο αφού πυρπόλησε το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση, ώστε να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Ο Κοβάσεβιτς αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο «Ασκληπιείο» της Βούλας, καθώς είχε τραυματιστεί στο γόνατο από την πτώση και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στελέχη της δίωξης εκβιαστών της ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει την υπόθεση, προσπαθούν μέσα από τις καταθέσεις του Κοβάσεβιτς να εντοπίσουν τα κίνητρα των δραστών και να φτάσουν στα ίχνη τους.

ΠΗΓΗ: newpost.gr

Σχετικά Άρθρα