Δεμένα παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια – 10 μποφόρ στο Αιγαίο – Συνεχίζονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που εξακολουθούν να πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και φθάνουν κατά τόπους τα 10 μποφόρ.

Μικρή εξασθένηση των ανέμων αναμένεται σύμφωνα με την ΕΜΥ από το απόγευμα.

Επίσης, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό, ενώ κλειστές είναι και οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Προβλήματα ηλεκτροδότησης

Με νεότερη ανακοίνωσή του, ο ΔΕΔΔΗΕ επισημαίνει τις περιοχές στις οποίες δεν έχουν αποκατασταθεί ακόμη τα προβλήματα ηλεκτροδότησης, λόγω του «Ηφαιστίωνα».

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση (αργά το βράδυ της Δευτέρας) του ΔΕΔΔΗΕ:

«Αυτή την ώρα, τα προβλήματα ηλεκτροδότησης συνεχίζονται στην περιοχή της Θήβας, κυρίως λόγω της αδυναμίας πρόσβασης στα σημεία των ζημιών που έχουν προκύψει στο Δίκτυο εξαιτίας του μεγάλου όγκου χιονιού.

Αναλυτικότερα, τα προβλήματα ηλεκτροδότησης συνεχίζονται στα χωριά Άσκρη, Νεοχώρι και Αγ. Βασίλειος, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης των Λεύκτρων και του περίπου μισού τμήματος του Καπαρελλίου.

Στην Αττική, αυτή την ώρα συνεχίζονται οι προσπάθειες αποκατάστασης βλαβών σε γραμμή Μέσης Τάσης στην περιοχή της Παλλήνης, του Ασπρόπυργου και της Πεντέλης, ενώ πρόβλημα ηλεκτροδότησης έχει προκύψει και σε ένα τμήμα των Αντικυθήρων»

Σχετικά Άρθρα