“Λάθος του συστήματος”, λέει ο Γεωργιάδης για την χρέωση 5 ευρώ στο e-banking από την Τράπεζα Πειραιώς- Θα γίνει αντιλογισμός

Διευκρινίσεις για τη χρέωση από την Τράπεζα Πειραιώς -ποσού ύψους 5 ευρώ, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ως προμήθεια εγγραφής- έδωσε την Πέμπτη (2/1) ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η τράπεζα χρέωσε αυτόματα χιλιάδες χρήστες e-banking ενημερώνοντας με σχετικό e-mail, χωρίς να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ερωτηθείς σχετικά στο Twitter, o υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων διευκρίνισε ότι το θέμα ερευνήθηκε και από αυτόν και από τις υπηρεσίες του υπουργείου.

«Επρόκειτο περί λάθους του συστήματος, θα υπάρξει αντιλογισμός του ποσού άμεσα σε όσους υπήρξε χρέωση και δεν θα υπάρχει καμία νέα επιπλέον χρέωση» διαβεβαίωσε ο ίδιος.

Η τράπεζα Πειραιώς επιστρέφει με αντιλογισμό την προμήθεια εγγραφής των 5 ευρώ, με την οποία χρεώθηκαν το πρωί της Πρωτοχρονιάς χιλιάδες χρήστες του e-banking.

Η κίνηση χρέωσης προκάλεσε νωρίτερα θύελλα αντιδράσεων από τους καταναλωτές. Η τράπεζα απάντησε με δημοσίευση στο Facebook και στο Twitter, ενώ όπως δήλωσε οι χρεώσεις έγιναν “εκ παραδρομής”.

Σχετικά Άρθρα