Αιδηψός: Αθλήτρια της Εθνικής Καράτε στο περιστατικό με την κακοποίηση της γάτας – “Δεν προκύπτει συμμετοχή της” αναφέρει η Ομοσπονδία

 Αιδηψός: Αθλήτρια της Εθνικής Καράτε στο περιστατικό με την κακοποίηση της  γάτας – “Δεν προκύπτει συμμετοχή της” αναφέρει η Ομοσπονδία

Μια αθλήτρια της Εθνικής Καράτε στο περιστατικό με την γάτα φαίνεται ότι ήταν στην θλιβερή υπόθεση με τον άνδρα που κλότσησε την γάτα στην Αιδηψό.

Η είδηση προήλθε από ανάρτηση της σελίδας «Dog’s Voice» στο Instagram, μέσω της οποίας αναφέρονται τα εξής: «λυπούμαστε βαθιά γιατί η μία εκ των συμμετεχόντων είναι αθλήτρια και μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε @hellaskarate, την οποία καλούμε να καταδικάσει δημόσια το περιστατικό».

Στη συνέχεια, η σελίδα αρχειοθέτησε τη συγκεκριμένη δημοσίευση, αναφέροντας: «δεν επιθυμούμε να συμμετέχουμε σε διαδικτυακό λιντσάρισμα προσώπων καθώς το μοναδικό μας ζητούμενο εδώ είναι η απονομή δικαιοσύνης και η τιμωρία του δράστη».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για το περιστατικό στην Αιδηψό:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε καταδικάζει απερίφραστα οποιαδήποτε αποτρόπαια πράξη, πόσω μάλλον μια πράξη ποινικά κολάσιμη, όπως ο βασανισμός ζώων.

Ενώνουμε τη φωνή μας με όσους ζητούν την παραδειγματική τιμωρία ανθρώπων που συμπεριφέρονται άθλια σε ανυπεράσπιστα ζώα. Από εκεί και πέρα, η εμπλοκή αθλήτριας της Εθνικής Ομάδας Καράτε σε περιστατικό βασανισμού ζώων δεν προκύπτει, σύμφωνα με τοποθέτησή της ίδιας.

Η υπόθεση έχει ήδη απασχολήσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Είναι αυτονόητο ότι η ΕΛΟΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι έτοιμη να δράσει αποφασιστικά και με τη δέουσα αυστηρότητα, εφόσον προκύψει ο,τιδήποτε επιβαρυντικό για την αθλήτρια από την ελληνική δικαιοσύνη».

anakoinwsh

Σχετικά Άρθρα