• 12 Απριλίου, 2021

Ζαμπούνης: Τον Απρίλιο ο Κάρολος θα διαδεχθεί την βασίλισσα Ελισάβετ

 Ζαμπούνης: Τον Απρίλιο ο  Κάρολος θα διαδεχθεί την βασίλισσα Ελισάβετ

ÅÐÉÈÅÙÑÇÓÇ ÔÇÓ ÐÑÏÅÄÑÉÊÇÓ ÖÑÏÕÑÁÓ ÁÐÏ ÔÇÍ ÐôÄ ÊÁÔ. ÓÁÊÅËËÁÑÏÐÏÕËÏÕ ÊÁÉ ÔÏÍ ÐÑÉÃÊÇÐÁ ÊÁÑÏËÏ (ÌÅÍÅËÁÏÓ ÌÕÑÉËÁÓ/SOOC IMAGES/EUROKINISSI)

Την εκτίμησή του για το πότε θα γίνει η διαδοχή στον βρετανικό θρόνο, εξέφρασε ο Χρήστος Ζαμπούνης. Ο δημοσιογράφος προέβλεψε ότι τον Απρίλιο, και μάλιστα στα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος θα την διαδεχτεί στον θρόνο.

Μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, ο Χρήστος Ζαμπούνης είπε χαρακτηριστικά: “Θα μου επιτρέψετε, επειδή έχει καλυφθεί πλήρως η επίσκεψη, να απαντήσω σε ένα ερώτημα που είχαν ίσως οι περισσότεροι τηλεθεατές. Πότε θα βασιλεύσει ο Κάρολος. Μπορώ να διακινδυνεύσω μία πρόβλεψη. Είναι διάδοχος περισσότερο από τον καθένα, είναι εν αναμονή 55 χρόνια. Η Ελισάβετ του έχει περάσει τα τελευταία 2-3 χρόνια τις περισσότερες από τις αρμοδιότητές της, είναι δεδομένο πια ότι ο Κάρολος θα βασιλεύσει”.

Συνέχισε, δε, αναφέροντας συγκεκριμένη ημερομηνία για τη διαδοχή: “Έχω την εντύπωση, και οι περισσότερες ενδείξεις δείχνουν ότι θα γίνει η διαδοχή με την ευκαιρία των 95ων γενεθλίων της Ελισάβετ, στις 21 Απριλίου. Προς τα εκεί πάμε. Ήδη η Ελισάβετ έχει κρατήσει πολύ το στέμμα”, είπε.