• 16 Σεπτεμβρίου, 2021

Υπόθεση Σεμέδο: Τι κατέθεσε η φίλη της καταγγέλλουσας βιασμό από τον ποδοσφαιριστή

 Υπόθεση Σεμέδο: Τι κατέθεσε  η φίλη της καταγγέλλουσας βιασμό από τον ποδοσφαιριστή

Μία μέρα πριν από την απολογία του γνωστού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ο οποίος κατηγορείται για ομαδικό βιασμό, η 16χρονη φίλη της καταγγέλλουσας, που ήταν μαζί της το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο σπίτι του πορτογάλου αμυντικού, κατέθεσε ενώπιον της ανακρίτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε ότι η 17χρονη, η οποία είχε πιει πολύ εκείνο το βράδυ – όπως άλλωστε παραδέχεται και η ίδια – όταν συνήλθε της είπε ότι «δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με τους δύο κατηγορουμένους, αλλά για τον Νιγηριανό θυμόταν ότι σίγουρα δεν το ήθελε».

Όπως φέρεται να της είπε η καταγγέλλουσα, «ο ποδοσφαιριστής ήταν ωραίος, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε».

Η 16χρονη κοπέλα φέρεται να κατέθεσε ότι η καταγγέλλουσα είχε τηλεφωνήσει σε έναν φίλο της να έρθει να την πάρει «μετά το σκηνικό με τον Νιγηριανό, αλλά εκείνος δεν ήρθε γιατί νευρίασε και της είπε να προσέχεις με αυτά που κάνεις», προσθέτοντας πως «δεν ξέρω γιατί όταν της έλεγα κι εγώ να φύγουμε, δεν μου έλεγε να φύγουμε».

Όπως φέρεται να καταθέτει η 16χρονη, η καταγγέλλουσα υπέβαλε τη μήνυση στο αστυνομικό τμήμα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, μετά από παρότρυνση της μητέρας της, προσθέτοντας ότι «εάν πίστευε ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα, δε θα κανόνιζε να βγει την επόμενη μέρα μαζί του. Αλλά ούτε και η καταγγέλλουσα της είπε “πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή, μετά από όλα αυτά που έγιναν;».

Ο πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος θα απολογηθεί αύριο ενώπιον της ανακρίτριας, θα αρνηθεί την κατηγορία του ομαδικού βιασμού, ισχυριζόμενος ότι τον κατηγορούν για να αποσπάσουν χρήματα.