• 5 Δεκεμβρίου, 2021

Υπόθεση νεκροφιλίας σοκάρει τη Βρετανία: 67χρονος ασέλγησε σε 100 πτώματα (vid)

 Υπόθεση νεκροφιλίας σοκάρει τη Βρετανία: 67χρονος ασέλγησε σε 100 πτώματα (vid)

Yπόθεση νεκροφιλίας είδε το φως της δημοσιότητας μετά από 34 χρόνια στη Μεγάλη Βρετανία που παρακολουθεί σοκαρισμένη τις αποκαλύψεις. O 67χρονος Ντέιβιντ Φούλερ παραδέχτηκε ότι το 1987 σκότωσε δύο γυναίκες μέσα στα σπίτια τους, αλλά και ότι ασελγούσε σε πτώματα σε νεκροτομεία.

Εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος σε νοσοκομείο του Κεντ και σύχναζε στο νεκροτομείο, προκειμένου να έχει πρόσβαση στις σορούς των γυναικών, στις οποίες ασελγούσε. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο κατά τη διάρκεια των εγκλημάτων του, ενώ στη συνέχεια αναζητούσε στα social media τις φωτογραφίες των γυναικών που κακοποιούσε, όσο αυτές βρισκόταν εν ζωή.

Όταν συνελήφθη για τους δύο φόνους, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στο σπίτι του, όπου ζουσε με τη γυναίκα του, μια σειρά από ημερολόγια όπου περιέγραφε λεπτομερώς τα εγλήματά του, καθώς και μια συλλογή με φωτογραφίες και βίντεο, που τον απεικόνιζαν να κακοποιεί τις σορούς των γυναικών στα νεκροτομεια.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο αριθμός των πτωμάτων στα οποία ασέλγησε θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερος από 100, ακόμα και κατά εκατοντάδες, καθώς όπως είπε ο υπεύθυνος της έρευνας «ίσως να μη μάθουμε ποτέ πόσες σορούς γυναικών και κοριτσιών κακοποίησε». Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», οι ηλικίες των νεκρών θυμάτων του κυμαίνονταν από τα 9 μέχρι και τα 100 έτη.