• 3 Μαρτίου, 2021

Υπόθεση Μπεκατώρου: Εκλογές ανακοίνωσε η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

 Υπόθεση Μπεκατώρου: Εκλογές ανακοίνωσε η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Σε εκλογές άρον-άρον οδηγείται η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου και τις παραιτήσεις μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, η ΕΙΟ διεξήγαγε έκτακτη συνεδρίαση κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις τριών μελών της και προκηρύχθηκαν εκλογές.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

«Σε έκτακτη συνεδρίασή του το Δ.Σ της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

Συνταρακτικές αποκαλύψεις Κακλαμανάκη με αφορμή την υπόθεση Μπεκατώρου: Ομερτά και βία στους αθλητές από την Ομοσπονδία – Το φιλμάκι που εξετάζει ο εισαγγελέας (vid)

  • Να κάνει δεκτές τις παραιτήσεις των κ.κ. Αδαμόπουλου, Παπαδημητρίου και Χριστόπουλου.
  • Να αντικατασταθούν από τα αναπληρωματικά μέλη, την Ελένη Σιάγκρη και τον Αριστείδη Ρούσση.
  • Να γίνει ανασυγκρότηση του Δ.Σ που πλέον θα αποτελείται από τους κάτωθι παράγοντες

Πρόεδρος Αντώνης Δημητρακόπουλος, Αντιπρόεδροι Αγγελική Σέρφα Βεντουρή, Γιώργος Παπαστεφάνου και Αθανάσιος Πατητάρος, γενική γραμματέας Ανδρονίκη Αναστασίου, ειδική γραμματέας Ελένη Σιάγκρη, ταμίας Ιωάννης Βασιλειάδης, αναπληρωτής ταμίας Παντελής Παυλίδης, έφορος εκδηλώσεων και χορηγιών Χρήστος Δημητράκος, έφορος υλικού Αριστείδης Ρούσσης, έφορος εθνικών ομάδων Ιωάννης Μπέης, έφορος εγκαταστάσεων Δημήτρης Κακαλίκας, μέλος Απόστολος Παπαθανασίου και έφορος Β. Ελλάδος ΚωνσταντίνοςΧατζηκωνσταντίνου.

Την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης και των άλλων οργάνων της ΕΙΟ στις 14 Μαρτίου όπου οι εκπρόσωποι των σωματείων και μόνον αυτοί θα αποφασίσουν δημοκρατικά για την επόμενη ημέρα στην ιστιοπλοΐα».