• 5 Δεκεμβρίου, 2021

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Βρέθηκε νεκρός και ο σύντροφός της

 Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Βρέθηκε νεκρός και ο σύντροφός της

Το FBI επιβεβαίωσε πως η σορός που βρέθηκε σε πάρκο της Φλόριντα ανήκει στον Μπράιαν Λόντρι, μνηστήρα της δολοφονημένης blogger, Γκάμπι Πετίτο. Η αναγνώριση έγινε με τη χρήση των οδοντικών αρχείων του θύματος, αποκάλυψαν οι αρχές.

«Η σύγκριση των οδοντικών στοιχείων μας αποκάλυψαν πως το λείψανο που βρέθηκε στο “T Mabry Carlton Jr Memorial Reserve and Myakkahatchee Creed Environmental Park” είναι αυτό του Μπράιαν Λόντρι», ανακοίνωσε το FBI τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/10) ώρα Ελλάδας.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους γονείς του Λόντρι με δήλωσή του, ανέφερε: «Ο Κρις και η Ρομπέρτα Λόντρι ενημερώθηκαν πως η σορός που βρέθηκε χθες στο πάρκο είναι όντως του Μπράιαν».

Η υπόθεση της 22χρονης Πετίτο και του 23χρονου Λόντρι συγκλόνισε τις Η.Π.Α. και όχι μόνο. Το ζευγάρι πέρασε το καλοκαίρι σε ένα μακρύ ταξίδι σε εθνικά πάρκα των Η.Π.Α. καταγράφοντας τη «νομαδική» ζωή τους στα social media. Έπειτα έγινε γνωστό πως ο Λόντρι επέστρεψε στη Φλόριντα χωρίς την Πετίτο την 1η Σπετεμβρίου. Η οικογένειά της ζήτησε επανειλημμένα από τον Λόντρι να συνεργαστεί με τις αρχές, αλλά μετά από λίγο καιρό εξαφανίστηκε και εκείνος.

Οι γονείς του ανέφεραν πως τον είδαν για τελευταία φορά στις 13 Σεπτεμβρίου. Έξι μέρες αργότερα βρέθηκε νεκρή η Πετίτο και σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου. Ο Λόντρι δεν είχε κατηγορηθεί για κάποιο έγκλημα σχετικά με το θάνατο της συντρόφου του αν και το FBI εξέδωσε ένταλμα σύλληψής του επειδή χρησιμοποίησε τη χρεωστική της κάρτα μετά από το θάνατό της.