• 26 Φεβρουαρίου, 2021

Υπόθεση Επστάιν: Τρόμος από τις αποκαλύψεις της Μάξουελ – Θα δώσει ισχυρά ονόματα

 Υπόθεση Επστάιν: Τρόμος από τις αποκαλύψεις της Μάξουελ – Θα δώσει ισχυρά ονόματα

Τρόμο προκαλούν οι προθέσεις της Γκισλέιν Μάξουελ, συνεργού και φερόμενης ως προαγωγού στο κύκλωμα παιδοφιλίας του Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος αυτοκτόνησε στο κελί του.

Η New York Post, σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της, τονίζει ότι τώρα η Μάξουελ πρέπει να μείνει ζωντανή, ιδίως μετά την αυτοκτονία του Επστάιν που πυροδότησε θύελλα και θεωρίες συνωμοσίας.

Οπως λέγεται, η Μάξουελ αναμένεται να δώσει ονόματα και να συνεργαστεί πλήρως με το FBI και πλέον τα θύματα του Επστάιν απέκτησαν και πάλι ελπίδα ότι θα δικαιωθούν. Η Μάξουελ συνελήφθη χθες σε πολυτελέστατη έπαυλη αξίας 1 εκατ. δολαρίων στο Νιου Χαμσάιρ, ενώ είναι κόρη του αείμνηστου Βρετανού μεγιστάνα των Μέσων, Ρόμπερτ Μάξουελ.

Έδωσε το “παρών” σε δικαστήριο μέσω βιντεοκλήσης ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στη Νέα Υόρκη όπου θα της απαγγελθούν κατηγορίες ότι προωθούσε κορίτσια ηλικίας ακόμη και 14 ετών στον Επστάιν για να τις κακοποιήσει σεξουαλικά. Αν καταδικαστεί για όλες τις κατηγορίες, η Μάξουελ είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης 35 ετών, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει 93 ετών ώσπου να αποφυλακιστεί.

Πηγή: NY Post, Daily Mail