• 20 Απριλίου, 2021

“Υγειονομική βόμβα” στο Πέραμα. Ραγδαία αύξηση στα κρούσματα στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη

 “Υγειονομική βόμβα”  στο Πέραμα. Ραγδαία αύξηση στα κρούσματα στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη

????????????????????????????????????

Μεγάλη είναι η έκρηξη των κρουσμάτων με κοροναϊό στον Πειραιά.

Το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας και το Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργών, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού στον χώρο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης και των Ναυπηγείων Περάματος.

Παράλληλα καταγγέλλουν ότι, οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν κινητοποιηθεί για την διενέργεια τεστ σε όλους τους εργαζόμενους του χώρου και την επίσπευση των διαδικασιών εμβολιασμού των μελών των ΕΥΑΕ της ΝΕΖ.

Την καταγγελία τους δημοσιοποίησε το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας, την οποία και κοινοποίησε στους υπουργούς Εργασίας και Ναυτιλίας, στον ΕΟΔΥ, στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά και στο Δήμο Περάματος.

Κρατικό Νίκαιας: Εικόνες σοκ με διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ δίπλα σε άλλους ασθενείς- “Δανεικοί” αναπνευστήρες για την εφημερία!

Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σαλαμίνας εκφράζει τους φόβους της για μετατροπή της περιοχής σε «υγειονομική βόμβα» με απρόβλεπτες συνέπειες, καθώς στον συγκεκριμένο χώρο απασχολούνται χιλιάδες εργαζόμενοι και ζητά τακτικούς επισταμένους ελέγχους.

Το θέμα έφεραν στη Βουλή με αναφορά τους προς τους αρμόδιους υπουργούς οι βουλευτές Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη και Γιάννης Ραγκούσης.