• 13 Απριλίου, 2021

Ξεσπούν οι γονείς των θυμάτων στη Μακρινίτσα: “Τους σκότωσε μπροστά μας”

 Ξεσπούν οι γονείς των θυμάτων στη Μακρινίτσα: “Τους σκότωσε μπροστά μας”

Αφωνο το πανελλήνιο από τη δολοφονία των δύο αδερφών στη Μακρινίτσα το βράδυ της Δευτέρας.

Οι γονείς των δύο παιδιών που δολοφονήθηκαν από τον πρώην σύζυγο της 28χρονης ξεσπούν για το φονικό: «Φύλαξα το παιδάκι… Φύλαξα τον εγγονό μου. Έγινε μπροστά μου. Χθες ήρθε και μας είπε να βγάλουμε το παιδί έξω να το δει και του είπε η κόρη μου πως το παιδί σε αυτή την κατάσταση δεν πρόκειται να το δει και παίρνει την αστυνομία», ανέφερε ο πατέρας των δύο αδερφών στο T-live.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μακρινίτσα: Δραματικές μαρτυρίες για το διπλό φονικό – Κινηματογραφική καταδίωξη

Και συνέχισε: «Χτύπησε πρώτα τη γυναίκα μου ελαφριά. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, έπρεπε να πάρω το νόμο στα χέρια μου. Τι να κάνω; Τα παιδάκια μου θα γυρίσουν πίσω; Μόνο το εγγόνι μου θα μείνει παρηγοριά μου», συνέχισε, περιγράφοντας πρόσφατα περιστατικά βίας ανάμεσα στον φερόμενο ως δράστη και την κόρη του. «Θα θρηνήσουμε θύματα» τους είχε πει ο 30χρονος.

Κατόπιν, και η μητέρα των θυμάτων μίλησε τηλεφωνικά στο T-live. «Να σαπίσει στη φυλακή. Είχε σκοπό να χτυπήσει εμένα και μετά κατέβηκε η κόρη μου κάτω να με σώσει, να δει τι γίνεται. Άφησε εμένα και έπιασε εκείνη. Είχε ιδιαίτερη συμπεριφορά αυτός. Δεν νόμιζε η κόρη μου ότι θα φτάσει σε τέτοιο βαθμό. Τα προβλήματα ξεκίνησαν από τον Δεκέμβριο. Άρχισε, έβριζε, δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι, υποστήριζε ότι το παιδί δεν είναι δικό του. Πήραμε τα μέτρα μας, αλλά δεν προλάβαμε. Έσπασε τη τζαμαρία».