• 25 Ιανουαρίου, 2022

Ξέσπασε σε κλάματα στον τηλεοπτικό αέρα ο Βασίλειος Κωστέτσος

 Ξέσπασε σε κλάματα στον τηλεοπτικό αέρα ο Βασίλειος Κωστέτσος

Συγκινητικές στιγμές στο “Πρωινό” με τον Βασίλειο Κωστέτσο και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ο σχεδιαστής δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Κώστα Γιαννακίδη, ο οποίος στον αέρα της εκπομπής του ανέφερε: «Τι θέλουν και βάζουν καρδιές από γουρούνια; Θα γίνουμε γουρουνόκαρδοι;».

Ο Κώστας Γιαννακίδης, έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, αναφέροντας τα εξής: «Άκουσα να μιλάει ο Βασίλειος Κωστέτσος και του έφυγε ένας λυγμός και αυτό που θα ήθελα να του πω είναι ότι δεν κατάλαβε καλά και εν μέρει τον δικαιολογώ γιατί αν δεν είναι ακροατής της εκπομπής δεν ξέρει το χιούμορ το οποίο κάνω.

Φάρμα: Στο νοσοκομείο ο Γρηγόρης Αναστασιάδης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από τη στεναχώρια του και αυτό που θα ήθελα να του πω είναι ότι ο ίδιος μου είναι πάρα πολύ συμπαθής, τρέφω μεγάλο σεβασμό για την περιπέτεια της υγείας του και εννοείται ότι σε καμία περίπτωση δεν είμαι ο άνθρωπος που θα έκανε χιούμορ πάνω στην αρρώστια κάποιων ανθρώπων.

Εγώ ήθελα να δείξω την αντίθεση. Κάτι που θεωρούμε συχνά ευτελές ή φθηνό ή προσβλητικό, είναι στην πραγματικότητα η επιτομή του ευγενούς, αυτό που μας δίνει ζωή και σηματοδοτεί την πρόοδο. Συνεπώς, τον παρακαλώ πάρα πολύ να μην στεναχωριέται και να προσέχει πολύ περισσότερο την υγεία του».

“Είναι ωραίο να δεχόμαστε τα λάθη μας” σχολίασε ο Βασίλειος Κωστέτσος εμφανώς συγκινημένος ενώ μίλησε ανοιχτά και για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την καρδιά του. Ο σχεδιαστής ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε και στην απώλεια των γονέων του.