Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν: “Μακάρι να μπορούσα να πιάσω αυτή τη νυφίτσα” – Τι περιμένει να ισχυριστεί ο Αναγνωστόπουλος

 Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν: “Μακάρι να μπορούσα να πιάσω αυτή τη νυφίτσα” – Τι  περιμένει να ισχυριστεί ο Αναγνωστόπουλος

Στη βρετανική Daily Mai μίλησε ο πατέρας της Καρολάιν  με αφορμή την επικείμενη δίκη για την δολοφονία της κόρης του και ευχήθηκε να μπορούσε να πιάσει στα χέρια του τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε «νυφίτσα».

«Μακάρι να μπορούσα να πιάσω στα χέρια μου αυτή τη νυφίτσα», είπε χαρακτηριστικά στην dailymail.co.uk ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς, που δεν θα μπορέσει να παραστεί στη δίκη, επειδή είναι άρρωστος και δεν το επιτρέπει η υγεία του.

Στον Ευαγγελισμό εσπευσμένα ο Βασίλης Κοντοζαμάνης: Υπέστη πνευμονική εμβολή

Μάλιστα, τόνισε πως αναμένει ο 33χρονος πιλότος να ισχυριστεί ότι βρέθηκε σε αυτοάμυνα, ενώ μπορεί να επικαλεστεί τις δεξιότητες που είχε η 20χρονη στις πολεμικές τέχνες.

 «Καταλαβαίνω ότι ο Μπάμπης θα χρησιμοποιήσει ως υπερασπιστική γραμμή το γεγονός ότι η Καρολάιν τον προκάλεσε κι ότι ο ίδιος ενήργησε στο πλαίσιο της αυτοάμυνας. Την ώρα της δίκης, εγώ θα είμαι στο σπίτι και θα προσέχω τη μικρή Λυδία», είπε στην Daily Mail.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η σύζυγος του θα φύγει από την Αλόννησο που μένουν, για να έρθει στην Αθήνα και να παραστεί στη δίκη, η οποία ξεκινάει στις 8 Απριλίου.

Σημειώνεται, ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρατείται από τις 22 Ιουνίου του 2021 και σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, που υιοθέτησε στο βούλευμα του το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, είναι ένας άνθρωπος που έδρασε «πάντα ψύχραιμος και αυτοκυριαρχούμενος» ενώ χειραγωγούσε και ήλεγχε την 20χρονη σύζυγο του.

Μανώλης Δράκος