• 18 Σεπτεμβρίου, 2020

“Ξεσπάει” ο Ηλίας Μαμαλάκης: Το Big Brother είναι ότι πιο χυδαίο και σκουπίδι

 “Ξεσπάει” ο Ηλίας Μαμαλάκης: Το Big Brother είναι ότι πιο χυδαίο και σκουπίδι

Ο Ηλίας Μαμαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού μιλώντας μεταξύ άλλων για το Big Brother.

Ο κ. Μαμαλάκης μίλησε για την υποβάθμιση της ποιότητας του τηλεοπτικού θεάματος ενώ αναφέρθηκε και στο εμετικό περιστατικό στον ΣΚΑΙ για τον βιασμό.

-Τα ελληνικά κανάλια δεν τα παρακολουθείτε;

«Ελάχιστα, γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι που να μου αρέσει. Τα σίριαλ που παίζουν είναι βαριά, χαζά, δεν με ενθουσιάζουν. Βλέπω όλες τις ταξιδιωτικές εκπομπές, καλές ή κακές, που κάνουν διάφοροι συνάδελφοι τώρα, γιατί όσο εύκολο γύρισμα κι αν έχουν, το να βλέπεις έναν ξένο τόπο είναι μόρφωση. Δεν βλέπω καθόλου ριάλιτι.

Μια φορά έπεσα σ’ ένα κανάλι που ήταν τρεις γυναίκες και παίρνει κάποια τηλέφωνο, λέει τον πόνο της, ότι η αδερφή της τα έφτιαξε με τον άντρα της, κι ο άνδρας τα έφτιαξε με την ξαδέλφη, κι εκείνες της δίνουν συμβουλές. Το “Big Brother” ήταν σαφές από την αρχή, στην εξέλιξη που υπάρχει μετά από τόσα χρόνια που είχε βγει το πρώτο ότι θα ήταν πιο χυδαίο και πολύ πιο σκουπίδι από ό,τι ήταν το πρώτο».

-Το περιστατικό με τον παίκτη από την Κρήτη το γνωρίζετε;

“Αυτό το παιδί από την Κρήτη, το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο εξέφρασε την πραγματικότητά του ή το έκανε επίτηδες για να δημιουργήσει εντυπώσεις, είπε πράγματα ανεπίτρεπτα. Γενικά όλο το καστ είναι για να σε προκαλέσει να κοιτάς από την κλειδαρότρυπα. Υπάρχουν ακραίες προσωπικότητες εκεί μέσα».