• 24 Οκτωβρίου, 2021

Ξεκινάει η Mobility 2021 – Για πρώτη φορά στην Ελλάδα

 Ξεκινάει η Mobility 2021 – Για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα • MOBILITY 2021 • Ηλεκτρικά και plug-in αυτοκίνητα, ηλεκτρικά: ποδήλατα, πατίνια σκούτερς, φορτιστές κ.α.

• Δείτε τα ΟΛΑ, δοκιμάστε τα ΟΛΑ γιατί ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ • 23/9 με 3/10 στον απόλυτα ασφαλή προαύλιο χώρο του Golden Hall • ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, οι φίλοι του αυτοκινήτου αλλά και γενικότερα της πράσινης-ενναλακτικής μετακίνησης, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις εξελίξεις, χάρη στο πρώτο event που διοργανώνεται στην Ελλάδα.

Θα πραγματοποιηθεί από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2021 στον ανοιχτό-ασφαλή, premium προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι!|

Πρόκειται για ένα μοναδικό στην Ελλάδα, event, που θα συμμετέχουν όσες εταιρείες έχουν να πουν κάτι στο κοινό σχετικά με τη σύγχρονη-«πράσινη» μετακίνηση όπως: Τα ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα (plug-in) υβριδικά αυτοκίνητα. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα. Τα ηλεκτρικά scooters, πατίνια, φορτιστές, πάροχοι κ.α.

Να αναφερθεί ότι σύμφωνα με την έρευνα-μελέτη του newsauto.gr σε ένα κοινό άνω των 4,5 εκατομμυρίων μοναδικών επισκεπτών, η κατηγορία των ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων συγκεντρώνει αυτή την περίοδο το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το κοινό.

Το Event θα πραγματοποιηθεί από τις 23/9 έως τις 3/10/2021 στον προαύλιο χώρο του Golden Hall, ενώ το παρών θα δώσει η πλειονότητα των σημαντικότερων εισαγωγικών εταιρειών και αντιπροσώπων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια, οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να βιώσουν τις νέες τεχνολογίες που μπήκαν στην καθημερινότητά μας, μέσα από τα προϊόντα που τις ενσαρκώνουν στην πιο εξελιγμένη εκδοχή τους. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα test-drive των αυτοκινήτων που θα παρουσιαστούν, με έναρξη και τερματισμό τον χώρο στάθμευσης του Golden Hall.

Οι συνολικές εκτιμώμενες επισκέψεις, αναμένεται να ξεπεράσουν τις 2000.000, μια απόδοση η οποία ποτέ δεν έχει καλυφθεί από κανένα ανάλογο event-έκθεση στην Ελλάδα.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί εκτεταμένη ψηφιακή παρουσίαση της έκθεσης, όπου ο επισκέπτης θα μπορεί μέσω υπολογιστή, tablet, κινητού, να περιηγηθεί real time στους χώρους του Event, στους εκθέτες και τα προϊόντα τους. Με αυτό τον τρόπο διευρύνεται κατά πολύ το κοινό σε όλη την Ελλάδα.

Το πιο… εναλλακτικό MOBILITY Event στην Ελλάδα, έρχεται στον απόλυτα ασφαλή – ανοικτό, προαύλιο χώρο, του Golden Hall.

Η είσοδος είναι ελεύθερη!