• 20 Απριλίου, 2021

Ξανθός: “Στη δυσκολότερη καμπή της πανδημίας ο πρωθυπουργός της χώρας είναι αλλού”

 Ξανθός: “Στη δυσκολότερη καμπή της πανδημίας ο πρωθυπουργός της χώρας είναι αλλού”

O Aνδρέας Ξανθός εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση και αναφέρει ότι «στη δυσκολότερη καμπή της πανδημίας ο πρωθυπουργός της χώρας είναι αλλού»

Πιο αναλυτικά, σημειώνει τα εξής:

Τα σημερινά επιδημιολογικά δεδομένα και η εικόνα από το ΕΣΥ πιστοποιούν ότι όχι μόνο έχει χαθεί ο έλεγχος της πανδημίας στην κοινότητα, όχι απλώς τα νοσοκομεία είναι στο «κόκκινο» και η κατάσταση είναι τραγική, αλλά ότι πλέον έχει αποδιοργανωθεί πλήρως το Δημόσιο Σύστημα Υγείας αφήνοντας χωρίς κρεβάτι Εντατικής δεκάδες διασωληνωμένους και χωρίς φροντίδα χιλιάδες ασθενείς με άλλα χρόνια και απειλητικά για τη ζωή νοσήματα.

Στη «δυσκολότερη καμπή της πανδημίας», όπως δήλωσε ο Υπουργός Υγείας και την ώρα που ο ίδιος κάνει ύστατη έκκληση στους ιδιώτες γιατρούς για συστράτευση στη μάχη που δίνει το ΕΣΥ και απειλεί με επίταξη τους γιατρούς, ο Πρωθυπουργός της χώρας είναι αλλού!

Προαναγγέλλει στο CNN άνοιγμα της αγοράς, «έξυπνες στρατηγικές» και «πράσινα» πιστοποιητικά εμβολιασμού! Αν αυτό είναι σοβαρή και υπεύθυνη στάση τότε, με την κυβέρνηση της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη, οι λέξεις έχουν χάσει τελείως το νόημα τους.