• 27 Οκτωβρίου, 2020

Ξανά στις οθόνες ο Χαρδαλιάς- Τακτική ενημέρωση λόγω της ανησυχίας από την έξαρση των κρουσμάτων

 Ξανά στις οθόνες ο Χαρδαλιάς- Τακτική ενημέρωση λόγω της ανησυχίας από την έξαρση των κρουσμάτων

Τα αυξημένα κρούσματα των τελευταίων ημερών οδηγούν την κυβέρνηση στην επαναφορά της ενημέρωσης για τον κοροναϊό. Έτσι επιστρέφει στις οθόνες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, όχι, όμως, ακόμα, και ο “εμβληματικός” Σωτήρης Τσιόδρας διότι εκτιμήθηκε πω ςκάτι τέτοιο θα αναβάθμιζε την αίσθηση κινδύνου και θα έπληττε έτι περαιτέρω την οικονομία και τον τουρισμό.


Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, παρά το γεγονός ότι η επιδημιολογική κατάσταση για την Ελλάδα είναι καλύτερη από άλλες χώρες, ο κυριότερος εχθρός είναι ο εφησυχασμός και η χαλάρωση. «Για να μη βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα δεύτερο κύμα πρέπει να τηρούμε αυτά που έχουμε αποφασίσει», σημείωσε ο κ. Πέτσας και τόνισε ότι οι έλεγχοι θα ενταθούν για να μπει φρένο στα χειρότερα.

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοίνωσε ότι επανέρχεται η ενημέρωση σε εβδομαδιαία βάση αποκλειστικά για επιχειρησιακά θέματα. Η ενημέρωση θα γίνεται κάθε Τρίτη στις 6 το απόγευμα από τον Νίκο Χαρδαλιά.