• 15 Απριλίου, 2021

Βρέθηκε στο Άγιο Όρος ο ψαροντουφεκάς που αγνοείτο – Αντιμέτωπος τώρα με πρόστιμο για τον κοροναϊό

 Βρέθηκε στο Άγιο Όρος ο ψαροντουφεκάς που αγνοείτο – Αντιμέτωπος τώρα με πρόστιμο για τον κοροναϊό

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 45χρονου ψαροντουφεκά που βούτηξε τα ξημερώματα στα ανοιχτά της Ιερισσού και αγνοείτο επί ώρες, με αποτέλεσμα οι δύο φίλοι του να καλέσουν τις λιμενικές αρχές της περιοχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο 45χρονος εντοπίστηκε σώος σε ακτή των βορείων ακτών του Αγίου Όρους και συγκεκριμένα στον όρμο Πλατύ.

Το τηλεφώνημα των δύο δυτών φίλων του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν όταν ανέβηκαν στην επιφάνεια, προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση των λιμεναρχείων Ιερισσού και Αγίου Όρους με δύο περιπολικά σκάφη, τα οποία συνέδραμαν ακόμη πέντε ιδιωτικά σκάφη και δύο ιδιώτες δύτες.

Αδιανόητη δήλωση Σπυράκη: Απαγορεύονται οι αποδοκιμασίες από τα μπαλκόνια (vid)

Ο 45χρονος υποβρύχιος αλιέας, είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε ζωντανός και καλά στην υγεία του στις 9:30, έπειτα από έρευνα τριών ωρών του Λιμενικού. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Λιμεναρχείο Ιερισσού για να δώσει κατάθεση.

Η… περιπέτεια του 45χρονου, όμως, δεν τελειώνει εδώ καθώς πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με σειρά παραβάσεων λόγω και των απαγορεύσεων που ισχύουν για την πανδημία.