• 24 Οκτωβρίου, 2021

“Βόμβα” από την κόρη του Γ. Θεοδωράκη: Όλοι ξέραμε για την ύπαρξη του Νίκου Κουρή – Είναι γιος του Μίκη

 “Βόμβα” από την κόρη του Γ. Θεοδωράκη: Όλοι ξέραμε για την ύπαρξη του Νίκου Κουρή – Είναι γιος του Μίκη

Τέλος στο σίριαλ με τον Νίκο Κουρή- Θεοδωράκη δίνει η δημόσια παρέμβαση της κόρης του αγαπημένου αδελφού του Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη, που επιβεβαίωσε αυτό που υποψιάζονται όλοι. Ότι δηλαδή ο Νίκος Κουρής Θεοδωράκης είναι παιδί εκτός γάμου του Μίκη Θεοδωράκη, με την πρώην οικιακή του βοηθό και αυτό θα αποδειχθεί από την εξέταση DNA.

Όπως είπε η Ασπασία Αννα Θεοδωράκη, ήδη από μικρή ηλικία ήξερε για την ύπαρξη του Νίκου, της είχε μιλήσει γι αυτόν ο πατέρας της και της είχε πει να μην μιλάει για την υπόθεση γιατί ήταν μυστικό. Αλλά της είχε διευκρινίσει ότι είναι εξάδελφό της και ότι είναι μέλος της οικογένειας.

Ήξερα από μικρό παιδί για τον Νίκο Κουρή- Θεοδωράκη. Ειχα δει τη φωτογραφία του στο σπίτι του πατέρα μου Γιάννη, αδελφού του Μίκη Θεοδωράκη. Ο πατέρας μου μου είχε πει ότι ο Νίκος είναι γιός του Μίκη και είναι εξάδελφός μου. Ηδη από τα 12 μου το ήξερα και μου είχε πει ο πατέρας μου να μην μιλάω γι αυτό.

Το ήξερε όλη η οικογένεια. Αλλωστε και η ομοιότητα είναι μεγάλη.

Δεν ξέρω αν το ήξεραν η Μαργαρίτα και ο Γιώργος. Αν ήξεραν για την ύπαρξη του Νίκου. Ηθελα να ζητήσω από την οικογένεια να γίνει ένα DNA να λήξει όλη αυτή η ιστορία.

Εγω τον δέχομαι ως εξάδελφό μου. Τα άλλα παιδιά (τα παιδιά του Μίκη) τι ξέρουν, δεν το γνωρίζω.

Επειδή με ρωτάνε πολλοί, εγώ νομίζω ότι είναι γιός του Μίκη.