• 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Βόλος: Μίλησε ο ψαράς που σήκωσε το πτώμα στα δίχτυα του και το ξανάριξε στην θάλασσα

 Βόλος: Μίλησε ο ψαράς που σήκωσε το πτώμα στα δίχτυα του και το ξανάριξε στην θάλασσα

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση με τον ψαρά που βρήκε στα δίχτυα του ένα πτώμα στον Βόλο κι αντί να ειδοποιήσει τις αρχές το έριξε στην θάλασσα.

Ο 52χρονος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής (12-09-2021), έδωσε κατάθεση για το περιστατικό και στη συνέχεια με προφορική εντολή της εισαγγελέως υπηρεσίας αφέθηκε ελεύθερος και όταν διαβιβαστεί η δικογραφία στην Εισαγγελία, θα αποφασιστεί αν ασκηθεί δίωξη σε βάρος του.

Όλα τα νεότερα για τις προσαγωγές από την Ασφάλεια για την ένοπλη ληστεία στο κέντρο της Αθήνας

«Πήγα να σηκώσω τα δίχτυα, φτάνω στο σημειο και είδα το θέαμα από κάτω. Ήταν μεγάλο το σοκ μου. Απερίγραπτο. Ήμουν όλο το καλοκαίρι πιεσμένος γιατί έχασα τον αδερφό μου και ψυχολογικά δεν ήμουν καλά. Τέλος Αυγούστου σώθηκα από Άγιο σε τροχαίο ατύχημα και τώρα συνέβη αυτό. Μεγάλο το σοκ γι’ αυτό αντέδρασα έτσι.

Δεν ήθελα να αποκρύψω τίποτα από τις Αρχές. Τρελάθηκα, δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ισχύει οτι τον ανέβασα στη βάρκα μου και τον ξαναπέταξα» λέει στο thenewspaper.gr, ο 52χρονος ψαράς που κατηγορήθηκε οτι εντόπισε την Κυριακή το πτώμα ενός ψαροντουφεκά και το άφησε στη θάλασσα, χωρίς να ειδοποιήσει τις Αρχές.