• 29 Ιανουαρίου, 2022

Βόλος: Κυνήγησε τα πεθερικά του με στειλιάρι και πέτρες

 Βόλος: Κυνήγησε τα πεθερικά του με στειλιάρι και πέτρες

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε γειτονιά στο Βόλο από τα όσα διαδραματίστηκαν στο σπίτι ενός ζευγαριού.

Συγκεκριμένα, οι γείτονες αναστατώθηκαν όταν ένας 46χρονος άνδρας μετέβη στο σπίτι των πεθερικών του και τα «έκανε γυαλιά καρφιά».

Ο 46χρονος από την Αλβανία πήγε στο σπίτι και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία, προσπάθησε να χτυπήσει τον πεθερό του με ένα μεγάλο ξύλο που είχε στα χέρια του, ενώ πήρε πέτρες και τις πετούσε προς το μέρος της πεθεράς του με σκοπό να την τραυματίσει.

“Μελέτη Τσιόδρα δείχνει θνητότητα 87% σε νοσηλείες εκτός ΜΕΘ” – Σοκάρει η επιστημονική καταγραφή του συνεργάτη του, επιδημιολόγου Θ. Λύτρα

Οι γείτονες που είδαν το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop.gr και έντρομοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.  Ο άνδρας, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, συνελήφθη. Ο ίδιος αρνείται τη συμμετοχή στο περιστατικό.

Ο 46χρονος εμφανίστηκε στα Δικαστήρια με πατερίτσες και αφού του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, οδηγήθηκε στον ανακριτή. Ζήτησε προθεσμία για να ενημερωθεί ο συνήγορός του και θα απολογηθεί την Παρασκευή.

Ο άνδρας έχει συλληφθεί πολλές φορές για επεισόδια κατά της συζύγου του και του πεθερού του, καθώς τον έχει χτυπήσει και τον έχει απειλήσει με μαχαίρι. Φέρεται να είναι χρήστης ναρκωτικών και να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ το έχει σκάσει δύο φορές από ψυχιατρείο.