Βλάβη σε εμβολιαστικό κέντρο – Δεν γίνονται εμβολιασμοί

 Βλάβη σε εμβολιαστικό κέντρο – Δεν γίνονται εμβολιασμοί

Πρόβλημα προέκυψε στο ηλεκτρονικό σύστημα καταχώρησης, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μη γίνουν σήμερα οι εμβολιασμοί πολιτών για τον κοροναϊό στο εμβολιαστικό κέντρο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, στην οδό Ελευθερίας.

Όπως αναφέρει στο ethnos.gr ο διοικητής της Γ’ ΥΠΕΣ, Παναγιώτης Μπογιατζίδης, προέκυψε ένα ηλεκτρονικό ζήτημα με το καταγραφικό που παρακολουθεί τις θερμοκρασίες όπου φυλάσσονται τα εμβόλια. Παρατηρήθηκαν σε αυτές κάποιες μεταβολές και η Γ΄ ΥΠΕ δεν προχωρεί στους εμβολιασμούς, μέχρις ότου πιστοποιηθεί ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Απίστευτο: Κατέρρευσε βενζινάδικο από το χιόνι στο Χαϊδάρι (vid)

Στο συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο έχουν προσέλθει από το πρωί δεκάδες πολίτες, ωστόσο, περιμένουν στην ουρά, μήπως τελικά το πρόβλημα λυθεί και καταφέρουν να εμβολιαστούν σήμερα.

«Είμαι κατηγορηματικός ότι δεν πρόκειται να χαθεί κανένα εμβόλιο και κανένας πολίτης δεν πρόκειται να χάσει το ραντεβού του. Είναι πολύ πιθανό το πρόβλημα να λυθεί ακόμα και μέσα στα επόμενα λεπτά κι εμείς να συμπτύξουμε το χρόνο, ώστε να εμβολιαστούν όλοι οι πολίτες που έχουν προγραμματισμένο ραντεβού. Ωστόσο, αν δεν καταστεί κάτι τέτοιο εφικτό και το πρόβλημα δε λυθεί μέσα στην ημέρα, όσοι είχαν προγραμματισμένο ραντεβού, θα εμβολιαστούν τις επόμενες ημέρες», τονίζει στο ethnos.gr o κ. Μπογιατζίδης.

Χρήστος Σταθόπουλος