• 25 Ιουνίου, 2021

VIRAL τα γυαλιά της Ματίνας Παγώνη από το πασχαλινό πρόγραμμα της ΕΡΤ

 VIRAL τα γυαλιά της Ματίνας Παγώνη από το πασχαλινό πρόγραμμα της ΕΡΤ

Η παρουσία της Ματίνας Παγώνη στο εορταστικό πασχαλινό Πρόγραμμα της ΕΡΤ , Λαμπροδευτέρα πρωί,  με χορούς  και βόλτες ανά την εορτάζουσα Ελλάδα προκάλεσε έναν πανικό στα social media.

Η κ. Παγώνη, με νέο ανοιξιάτικο  Look, σε μπλε αποχρώσεις ακόμη και τα γυαλιά, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον κοροναϊο, λέγοντας εμφαντικά, ότι  αναμένει το Σεπτέμβριο, “να πετάξουμε  τις Μάσκες!

Και επειδή,   όταν ακόμη και ο Πρωθυπουργός έχει πέσει αρκετές φορές έξω  στις προβλέψεις του και η Ματίνα Παγώνη ποτέ,  θεωρούμε ότι η πρόβλεψη της και αυτή τη φορά θα “βγει” !

Ανάλυση: Πολιτικές ανατροπές με… πατέντες και Podemos – Άνω κάτω οι σχεδιασμοί

Ωστόσο,αυτό που έμεινε δεν ήταν όσα είπε, αλλά οι αντιδράσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που έγιναν θέμα και στην πρωϊνή εκπομπή του Mega όταν η Ανθή Βούλγαρη επιχείρησε (…μάταια) να γίνει Ματίνα Παγώνη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, ωστόσο, παρότι στην αρχή δέχτηκε την πλάκα, στη συνέχεια θέλησε να βάλει «φρένο» στους δύο δημοσιογράφους και παρακάλεσε να «μιλήσουν για κάτι σοβαρό», δηλαδή για την πορεία της πανδημίας.

Το καλαμπούρι συνεχίστηκε με την ίδια να απαντά απότομα, ενώ σε ερώτηση του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για το αν δέχτηκε κάποια προσφορά για να τα φορέσει απάντησε:

«Δεν παίρνω εγώ προσφορές για διαφημίσεις, αυτά τα κάνετε εσείς».