• 4 Δεκεμβρίου, 2021

Βίντεο ντοκουμέντο: Η τραγική στιγμή που η οκτάχρονη εγκλωβίζεται στην πόρτα του εργοστασίου στο Κερατσίνι (vid)

 Βίντεο ντοκουμέντο: Η τραγική στιγμή που η οκτάχρονη εγκλωβίζεται στην πόρτα του εργοστασίου στο Κερατσίνι (vid)

Το απόγευμα της 17ης Νοέμβριου, έχασε τη ζωή της 8χρονο κορίτσι στις εγκαταστάσεις εταιρείας στο Κερατσίνι ενώ σήμερα, το MEGA φέρνει στο φως της δημοσιότητας οπτικό ντοκουμέντο. Δείχνει την τραγική στιγμή που η οκτάχρονη εγκλωβίζεται στη σιδερένια πόρτα και χάνει τη ζωή της.

Όπως φαίνεται, στις 17.30 της Τετάρτης το κοριτσάκι περνά την μεταλλική συρόμενη πόρτα η οποία εκείνη τη στιγμή βρίσκεται αρκετά μακριά της. Στο δεύτερο καρέ η φορά του σώματος της 8χρονης είναι προς την λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι και φαίνεται πως το κοριτσάκι έχει αντιληφθεί ότι η πόρτα κλείνει και προσπαθεί να φύγει από το προαύλιο.

Ενώ είναι άγνωστο γιατί η ανήλικη δεν βγαίνει αμέσως από την κεντρική πύλη, ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα και η πόρτα έχει σχεδόν κλείσει. Δευτερόλεπτα μετά η 8χρονη θα εγκλωβιστεί στην βαριά μεταλλική πόρτα.

Το 8χρονο κοριτσάκι πλέον έχει εγκλωβιστεί στην κεντρική είσοδο. Το σωματάκι της είναι ανάμεσα στην μεταλλική πόρτα και την τσιμεντένια περίφραση. Ζητά βοήθεια όμως κανείς δεν την ακούει.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εργαζόμενοι θεωρούσαν πως στην πόρτα είχε πιαστεί μια σακούλα. Τελικά στις 17:50 , δηλαδή 20 λεπτά μετά, ενημερώνεται ο γενικός διευθυντής για το δυστύχημα. Σύμφωνα με το διαβιβαστικό οι υπεύθυνοι άνοιξαν την συρόμενη πόρτα με αποτέλεσμα η σορός της 8χρονης να πέσει στο έδαφος.

Στις 18:30 στις εγκαταστάσεις μπήκε ένα νέο όχημα στο εργοστάσιο, με οδηγό να πατά τον μηχανισμό του κλειδώματος της πόρτας με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ξανά η ανήλικη. Στις 18:40 σύμφωνα με την αστυνομία στο σημείο έφτασαν διασώστες Ε.Κ.Α.Β.

Από την αστυνομία συνελήφθη η μητέρα και η γιαγιά της ανήλικης που αφεθήκαν ελεύθερες με εντολή εισαγγελέα. Οι αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν κάτω από ποιες συνθήκες ακριβώς έγινε ο εγκλωβισμός της 8χρονης.