Βιασμός 24χρονης: Ο εργοδότης της Γεωργίας καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές

 Βιασμός 24χρονης: Ο εργοδότης της Γεωργίας καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές

«Στις 2 Ιανουαρίου, την επομένη δηλαδή ημέρα του πάρτι, ένας εκ των ιδιοκτητών του γνωστού καταστήματος εστίασης, ήρθε στο σπίτι μου και μου είπε «τι πας να κάνεις, θα τα βάλεις με τους billionaires; Δέχομαι απειλές» τόνισε ο εργοδότης της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, της υπόθεσης βιασμού στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, το περιστατικό αυτό μάλιστα μετέφερε, μεταξύ άλλων, ο ίδιος και στην κατάθεση που έδωσε την Παρασκευή ενώπιον της ανακρίτριας.

Ο εργοδότης της 24χρονης περιέγραψε ακόμη την τραγική ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρήκε την κοπέλα όταν τον ενημέρωσε τηλεφωνικά για τη «νύχτα φρίκης» που πέρασε στη σουίτα του ξενοδοχείου.

Σε εξέλιξη η κατάθεση του φίλου του εργοδότη
Μαζί του βρισκόταν και ένας φίλος του ο οποίος καταθέτει αυτή τη στιγμή στην ανακρίτρια. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Συναντήσαμε την Γεωργία περίπου στις 11 το πρωί, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, μαζί με τον εργοδότη της. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από την ίδια περίπου 20 λεπτά νωρίτερα. Η εικόνα που αντικρίσαμε ήταν σοκαριστική. Είδαμε ένα κακοποιημένο πλάσμα. Αμέσως μετά πήγαμε και συναντήσαμε τον μετρ του καταστήματος εστίασης».

Χρήστος Σταθόπουλος