“Βγήκαν μαχαίρια” στην Ανατολική Αττική: Ερώτηση Βλάχου κατά Πέτσα προς τον…Βορίδη- Άπαντες συνυποψήφιοι!

 “Βγήκαν μαχαίρια” στην Ανατολική Αττική: Ερώτηση Βλάχου κατά Πέτσα προς τον…Βορίδη- Άπαντες συνυποψήφιοι!

Τα χαμπέρια από τη Χαλκίδα και τη «μάχη» Νικολάου-Πνευματικού (υποψήφια βουλευτής Ευβοίας με τη Ν.Δ. και νυν βουλευτής Ευβοίας της Ν.Δ.) είναι γνωστά. Υπάρχει όμως κι άλλος γαλάζιος πόλεμος: στην ανατολική Αττική.

Τον Φεβρουάριο, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας πήγε στο Μενίδι και ανακοίνωσε ότι θα πληρώσει 2 εκατ. ευρώ για την αναστήλωση του ναού του Αγίου Βλασίου που χτυπήθηκε από τον σεισμό. Μάλιστα, πήγε και τον Μάρτιο σε λειτουργία που πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του μητροπολίτη Αθηναγόρα, ο οποίος μίλησε στους πιστούς για τον υπουργό.

Γιώργος Βλάχος - από το iefimerida.gr
Γ.Βλάχος

Πέρασαν οι μήνες, αλλά φαίνεται ότι δεν υλοποιήθηκε η υπόσχεση Πέτσα (παρά το ότι είναι υποψήφιος στην ανατολική Αττική). Έτσι ο βουλευτής ανατολικής Αττικής Γιώργος Βλάχος, που προφανώς βλέπει ότι γίνεται προεκλογική εκστρατεία με δημόσιο χρήμα, κατέθεσε ερώτηση ρωτώντας «από ποιο λογαριασμό και σε ποια φάση βρίσκεται η εκταμίευση του ποσού;» – κοινώς αμφισβητεί τον Πέτσα. Και σε ποιον υπουργό κατέθεσε ο Γ. Βλάχος την ερώτηση; Στον Μάκη Βορίδη που εκλέγεται στην ανατολική Αττική!

Πηγή: avgi.gr

Σεραφείμ Κοτρώτσος