• 8 Δεκεμβρίου, 2021

Βαρουφάκης και Ζέρβας για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

 Βαρουφάκης και Ζέρβας για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

«Προσωπικά, μετανιώνω που δεν προσπάθησα να την γνωρίσω όσο ήταν μαζί μας» τονίζει σε δήλωσή του για τη Φώφη Γεννηματά , ο Γραμματέας του ΜεΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης. Στη δήλωσή του ο κ. Βαρουφάκης αναφέρει:

«Ο θάνατος της Φώφης μας στέρησε έναν άνθρωπο που δεν περίσσευε στην Βουλή, μια γυναίκα που έβαζε φρένο στην άκρατη ανδροκρατία της πολιτικής σκηνής, μια ακόμα ελπίδα επικράτησης στο ευάλωτο της ύπαρξής μας. Προσωπικά, μετανιώνω που δεν προσπάθησα να την γνωρίσω όσο ήταν μαζί μας».

Η δήλωση του δημάρχου Κ. Ζέρβα

«Η απώλεια της Φώφης Γεννηματά μας γεμίζει θλίψη. Πολλές φορές η εικόνα μιας γυναίκας πολιτικού, αγωνίστριας, μητέρας, που είναι παρούσα σε όλες τις μάχες της ζωής, μας κάνει να ξεχνάμε την ανθρώπινη διάσταση», αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

«Αποχαιρετούμε τη Φώφη Γεννηματά, κρατώντας τη μαχητικότητά της, την αξιοπρέπειά της, το ήθος αλλά και την προσφορά της. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους της, στην οικογένειά της. Να τη θυμάστε με δύναμη», συμπληρώνει ο δήμαρχος.