• 16 Οκτωβρίου, 2021

Τζόκοβιτς: Παρέα με παραστρατιωτικό από την σφαγή στην Σρεμπρένιτσα – Σάλος με την φωτογραφία του

 Τζόκοβιτς: Παρέα με παραστρατιωτικό από την σφαγή στην Σρεμπρένιτσα – Σάλος με την φωτογραφία του

Η παρουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς στη Βοσνία και η συνάντηση που είχε με τον Μίλαν Γιόλοβιτς έχουν προκαλέσει σάλο.

Ο Γιόλοβιτς ήταν διοικητής της παραστρατιωτικής οργάνωσης Drina Wolves (Οι Λύκοι του Ντρίνα) οι οποίοι κατηγορούνται πως συμμετείχαν στην γενοκτονία κατά των Βόσνιων στην Σρεμπρένιτσα. Κρίθηκε ένοχος το 2017 με την κατηγορία της γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου.

Προσοχή: Η νέα ηλεκτρονική απάτη που αδειάζει τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας

Η συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται πως τραβήχτηκε πέρσι και διέρρευσε τις τελευταίες ώρες από δημοσιογράφο του Sarajevo Times.

«Ο Djokovic θα μπορούσε να γίνει ο κορυφαίος αθλητής στην ιστορία με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Όμως προτιμά να μοιράζει τη συντροφιά του με εγκληματίες πολέμου, να τραγουδά σε γάμους με υποστηρικτές του Mirolad Dodik (πρώην πρόεδρος της Βοσνίας, αρνητής της γενοκτονίας των μουσουλμάνων Βοσνίων της Σρεμπρένιτσα) και να κάνει πικ νικ με ανθρώπους που οργάνωσαν στρατιωτικές επιχειρήσεις που οδήγησαν σε γενοκτονία», ένα χαρακτηριστικό σχόλιο, από αυτά που υπήρξαν στο Twitter.https://www.youtube.com/embed/9cZyKIqOSA8?start=4&feature=oembed

Από το περιβάλλον του Νόβακ Τζόκοβιτς κάνουν λόγο για βρώμικο παιχνίδι των ΜΜΕ, αναφέροντας πως ο Νόλε συνάντησε τη γυναίκα του Γιόλοβιτς, Σνεζάνα Πάικιτς, πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης του στίβου στα 1.500 μέτρα.