• 28 Νοεμβρίου, 2021

Τζέισον Στέιθαμ -“Ήθελα να του κάνω ντολμαδάκια” – Η Θεσσαλονικιά που έγινε viral αποκαλύπτει πως τον είδε

 Τζέισον Στέιθαμ -“Ήθελα να του κάνω ντολμαδάκια”  – Η Θεσσαλονικιά που έγινε viral αποκαλύπτει πως τον είδε

Οι «Ράδιο Αρβύλα» εντόπισαν τη Θεσσαλονικιά που έκανε το επικό καμάκι στον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ.

Πρόκειται για την Κατερίνα Τυριτίδου, η οποία όπως ανέφερε εργάστηκε κάποιες ημέρες στην παραγωγή της ταινίας «Αναλώσιμοι 4», ως μαγείρισσα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δει από κοντά τους ηθοποιούς, καθώς τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρότατα.

Η ίδια είπε στους «Ράδιο Αρβύλα» πως έφτασε στο σημείο να προσεύχεται για να δει τον Τζέισον Στέιθαμ, κάτι τελικά που έγινε και είχε ως αποτέλεσμα βίντεο που έγινε viral. Μάλιστα είπε πως «αν δεν ήταν ο covid θα πήγαινα πάνω του» και πρόσθεσε «δεν γλιτώνει από εμένα».

Η Θεσσαλονικιά μαγείρισα μίλησε και στην εκπομπή του OPEN, «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»

«Εγώ δούλευα εκεί πέρα, μαγείρευα συγκεκριμένα και ήθελα πάρα πολύ να τον δω. Εάν σας πω ότι πήρα τη δουλειά μόνο και μόνο για να δω τον Jason, είναι αλήθεια», είπε η Κατερίνα.

Όπως εξηγεί, στην ίδια και στους συναδέλφους της είχε απαγορευτεί να συναντήσουν τους ηθοποιούς, λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας, όμως εκείνη τον είδε καθώς έκανε βόλτα με το αυτοκίνητο στον χώρο των γυρισμάτων.

«Ξαφνικά, μου λέει η ανιψιά μου ‘ο Τζέισον’. Τον πλησίασα στα 20 μέτρα και άρχισα να του φωνάζω. Δεν ξέρω και καλά αγγλικά, αλλά η αντίδρασή του ήταν πολύ γλυκιά. Ήθελα να του κάνω ντολμαδάκια, αλλά δεν με άφηναν να τα πάω. Αν τα έτρωγε τώρα θα με… παντρευόταν», αποκάλυψε.