• 23 Απριλίου, 2021

Τσίκνισμα με… sms – Τι ισχύει για την τσικνοπέμπτη

 Τσίκνισμα με… sms – Τι ισχύει για την τσικνοπέμπτη

Την Τσικνοπέμπτη ισχύει ό,τι και τις υπόλοιπες καθημερινές. Δηλαδή, η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά στις 9, επομένως ελέω lockdown οποιοδήποτε τσίκνισμα θα πρέπει να γίνει το απόγευμα μέχρι νωρίς το βράδυ εάν είστε εκτός σπιτιού.

Η μετακίνηση από δήμο σε δήμο επιτρέπεται με SMS 6 στο 13033, όμως, ο Νίκος Χαρδαλιάς αποσαφήνισε την περασμένη Παρασκευή ότι δεν θα υπάρχει καμία αλλαγή, επομένως δεν δίνονται πολλές επιλογές, παρά μόνο της συνάντησης σε στενό οικογενειακό κύκλο, προκειμένου να μην υπάρχει διασπορά του ιού.

Πρόσφατα, η Ματίνα Παγώνι δήλωσε:

«Στο μπαλκόνι την Τσικνοπέμπτη μπορείτε να ψήσετε. Θα μιλάτε και με τους διπλανούς σας και όλα θα είναι πολύ καλά. Νομίζω ότι μια οικογένεια μπορεί να ψήσει και να περάσει ωραία. Μπορούμε να ψήσουμε και να περάσουμε καλά ως οικογένειες. Κάποιοι άνθρωποι επί ένα χρόνο δεν έχουν κάνει τίποτα, οι γιατροί και το υγειονομικό προσωπικό».

Πότε είναι η Καθαρά Δευτέρα

  • Η Τσικνοπέμπτη είναι στις 4 Μαρτίου 2021
  • Η τελευταία Κυριακή της αποκριάς είναι στις 14 Μαρτίου 2021
  • Η Καθαρά Δευτέρα είναι στις 15 Μαρτίου 2021

Σημειώνεται, ότι πρέπει να στείλουμε SMS στο 13033 σε περίπτωση που θέλουμε να πάμε να ψωνίσουμε κρέατα για να ψήσουμε ή να πάμε σε κάποιο σπίτι για να φάμε με τον γνωστό τρόπο. Το SMS πρέπει να είναι της μορφή:

X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας όπου Χ ο λόγος εξόδου.