• 27 Ιουλίου, 2021

Τρόμος στη Νίκαια: Άγρια επίθεση για έναν χρυσό σταυρό

 Τρόμος στη Νίκαια: Άγρια επίθεση για έναν χρυσό σταυρό

Άγρια επίθεση δέχθηκε μια 63χρονη γυναίκα στη Νίκαια από νεαρό ληστή, ο οποίος επιχείρησε ν’ αρπάξει τον χρυσό σταυρό από τον λαιμό της. Πρόκειται για έναν 20χρονο, ο οποίος αφού την έριξε στην άσφαλτο, τη γρονθοκόπησε, της έβγαλε τα μαλλιά και την άφησε λιπόθυμη στον δρόμο, ο οποίος όμως αργότερα συνελήφθη.

Η άτυχη γυναίκα περιέγραψε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» τις δραματικές στιγμές που έζησε στα χέρια του ληστή της.

«Πήγα το Σάββατο το μεσημέρι για να ψωνίσω. Είχα στο χέρι 20 ευρώ και λίγα ψιλά. Τότε ήρθε ένας νεαρός και με έπιασε από το λαιμό. Μου έδωσε μπουνιές, έπιασε την αλυσίδα και με πάτησε στο στήθος για να τη βγάλει. Για μένα ο σταυρός ήταν σημαντικός. Ήταν οικογενειακός» είπε η 63χρονη.

«Ένας νεαρός ήρθε και με βοήθησε. Θέλω να τον βρω, να τον ευχαριστήσω γιατί λόγω εκείνου ζω σήμερα» πρόσθεσε.

Κατά τη σύλληψή του ο δράστης κράτησε αρνητική στάση στους αστυνομικούς, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να του πάρουν δαχτυλικά και παλαμικά αποτυπώματα λόγω τραυματισμού που και ο ίδιος είχε υποστεί.

Στην κατοχή του μάλιστα βρέθηκε σκισμένη η μπλούζα του θύματος καθώς και μια ακόμα άσπρη μπλούζα με αίματα (δικά του) στην οποία είχε τυλιγμένη την τούφα από τα μαλλιά της 63χρονης γυναίκας.