• 4 Δεκεμβρίου, 2021

Τρομακτικό βίντεο: Αρκούδα επιτέθηκε σε έγκυο θηριοδαμαστή μπροστά σε παιδιά την ώρα της παράστασης (vid)

 Τρομακτικό βίντεο: Αρκούδα επιτέθηκε σε έγκυο θηριοδαμαστή μπροστά σε παιδιά την ώρα της παράστασης (vid)

Τρόμος επικράτησε σε παράσταση τσίρκου στην πόλη Οριόλ στη δυτική Ρωσία όταν μια αρκούδα επιτέθηκε σε έγκυο θηριοδαμαστή και χρειάστηκε η επέμβαση δύο άλλων ατόμων για να γλιτώσει η γυναίκα.

Στο βίντεο φαίνεται η αρκούδα να ορμάει στην γυναίκα θηριοδαμαστή η οποία, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, υπέστη μόνο αμυχές και μελανιές από την επίθεση του ζώου.

Η ίδια σε δηλώσεις της μετά το ατύχημα είπε ότι η επίθεση της αρκούδας μπορεί να προκλήθηκε από… ζήλια. «Πιθανότατα ζήλεψε γιατί είμαι έγκυος. Ευτυχώς έχω μόνο δύο γρατζουνιές και μια μελανιά στο πόδι. Παρόλα αυτά θα συζητήσω για το περιστατικό με πιο έμπειρους συναδέλφους μου. Όλα είναι καλά, πάντως, και με το ζώο και με το έμβρυο» δήλωσε η έγκυος θηριοδαμαστής.

Αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι η αρκούδα ήταν εμφανώς νευρική όσο βρισκόταν στο κλουβί της πριν την έναρξη της παράστασης με το ζώο να έχει αποκλειστεί από επόμενες παραστάσεις για παν ενδεχόμενο καθώς υπάρχουν αναφορές ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που επιτέθηκε σε μέλος του τσίρκου.