• 24 Οκτωβρίου, 2020

Τροχαίο στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης – Συγκλονιστικό Βίντεο

 Τροχαίο στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης – Συγκλονιστικό Βίντεο

Οι “επιδείξεις δεξιοτεχνίας” στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της Κυριακής πήραν δραματική τροπή όταν ο οδηγός ενός Fiat Punto που κινούνταν με κατεύθυνση τη Βουλιαγμένη, στο ύψος της Βάρκιζας έχασε τον έλεγχο και σαν από θαύμα δεν υπήρξαν νεκροί από το τρομακτικό τροχαίο.

Ο κόσμος που ήταν μαζεμένος στην άκρη του δρόμου «δείχνει» πως για άλλη μια φορά στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης γίνονταν κόντρες. Αυτό όμως που ακολούθησε, ένα τρομακτικό τροχαίο, μάλλον δεν το περίμενε κανείς. Και μπορεί να φανεί από τις αντιδράσεις που καταγράφηκαν στο video που τράβηξε πολίτης που βρισκόταν στο σημείο. 

Σε μια από τις στροφές – καρμανιόλα της Αθηνών – Σουνίου, στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, ο οδηγός ενός Fiat Punto χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και το τροχαίο κι όσα ακολουθούν κόβουν την ανάσα. Εκείνη την ώρα, από το αντίθετο ρεύμα, περνά δίπλα του ένα Ford Fiesta. Το Punto χτυπά το Fiesta πλαγιομετωπικά, στην πλευρά του οδηγού το Ford και καθώς «φεύγει», χτυπά μια μηχανή, πριν καταλήξει στην άλλη άκρη του δρόμου.

Οι δυο αναβάτες της μοτοσυκλέτας σηκώνονται αμέσως και ο κόσμος μαζεύεται γύρω από το Ford, που έχει μείνει ακινητοποιημένο στην άκρη του δρόμου, με τους αερόσακους ανοιχτούς.

Ο κόσμος λέει στον οδηγό να μην κινείται αλλά κι εκείνος, τελικά, δεν είχε τραυματιστεί και βγήκε από το αυτοκίνητο, εμφανώς ταραγμένος απ΄ό,τι είχε συμβεί.